Söndag 24 februari

Sportlovsaktiviteter söndag 24 februari. De flesta aktiviteterna är gratis men några kostar en liten slant. En del aktiviteter kräver föranmälan. Eventuella frågor besvaras av respektive arrangör. Med reservation för eventuella ändringar eller tryckfel.

Matteslingan i Albäck med bilder av Joakim Larsson.
Foto: Illustratör Joakim Larsson Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Matteslingan i Albäck med bilder av Joakim Larsson.

Bad

9.00-15.00
Badhuset, Östra Vallgatan 6, www.trelleborg.se/badhus

Vattenlekar, hopp och simning! Här finns två 25-metersbassänger, hoppramper, varmvattenbassäng, äventyrsbad, vattenrutschbanor, virvelkanal, vattengrotta, vattenkanon, kaskad, ångbad, bubbelpool och en grund bassäng med rutschbana för de allra minsta. Entréavgift 30 kronor för skolungdom.

Budokai / United Fighters

10.00-13.00
Maskinvägen 27
Trelleborgs Budokai, www.unitedfighters.se

10.00-13.00 Tyngdlyftning från 7 år.
11.00-12.00 Kickbockning 7-13 år.

Skridskoåkning

12.00-13.45
Ishallen, Söderslättshallen

Ingen avgift för kommunens elever.

Låna gratis skridskor från Fritidsbanken på Söderslättshallen. Först till kvarn gäller. Fritidsbanken garanterar inte att alla storlekar finns och det går inte att reservera. Du lämnar tillbaka skridskorna på hyllan igen när du har åkt färdigt. Ta med egen hjälm, det finns bara ett fåtal hjälmar till utlåning.

Skattjakt, skräpsamling och fika

11.00-13.00 Drop in
Albäcksskogen
Natursnokarna

Natursnokarna bjuder på fika i Albäcksskogen. Vi kommer att samla skräp, fika, gå på skattjakt och berätta om snokarnas kommande äventyr. Det kommer att finnas markeringar att följa från parkeringen fram till vårt samlingsställe vid bortre grillplatsen. Vi kommer att bjuda på en enkel fika tillagad över elden men självklart kan man ta med sin egen fika om man vill. Drop-in, så titta in när som, alla är välkomna!

Natursnokarna är naturskyddsföreningens familjeverksamhet där barn upptäcker natur tillsammans med sina vuxna. I Trelleborg har vi en aktiv natursnoksverksamhet som ses på söndagar ett par gånger per termin. Snokarna passar barn i de flesta åldrar cirka 2-12 år. Vill ni veta mer om våra aktiviteter så finns vi på Facebook "Natursnokarna i Trelleborg". Kontaktperson Sophie Tranborg, , 0730-408040.

Fler aktiviteter med Natursnokarna

17 mars klockan 11-13

Natursnokarna besöker palmväxthusen på Kornvägen 2 i Trelleborg. Visning av växthusen och därefter planterar vi frön.

14 april klockan 11-13

Natursnokarna får veta mer om huggormar. Vi träffar en huggormsinventerare vid köpmansmagasinet i Smygehuk.

12 maj klockan 11-13

Natursnokarna letar grodor och salamandrar. Bettina berättar och visar i Smyges kärr. Vi möts på parkeringen i Smygehuk.

Zumba Gold

10.00-11.00
Klagstorps Skola
AKG - Alla Kan Gympa, www.akg.st

Zumba Gold är anpassat för dig som vill träna lugnt och skonsamt till härliga rytmer från hela världen. Passet skiljer sig från Zumba Fitness bland annat genom att det är mindre vridningar, och därigenom mindre belastning på höfter och knän. Det är också något enklare koreografi, där varje rörelse får vara kvar en lite längre stund. Men samma härliga känsla!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?