Kultur- och fritidsförvaltningens nyhetsbrev

Vad händer på kultur- och fritidsförvaltningen i Trelleborgs kommun? Läs senaste nytt om bland annat arrangemang och föreningsaktiviteter i kultur- och fritidsförvaltningens nyhetsbrev som skickas med e-post.

Anmäl dig här om du vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Personuppgifter

Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som du lämnar för prenumeration av nyhetsbrevet (behandling som sker är insamling, hantering, lagring, överföring och radering).

De personuppgifter som behandlas för ändamålet är: namn och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke.

Dina personuppgifter kommer att lagras i vårt nyhetsbrevsystem. Dina personuppgifter kommer hanteras av kultur- och fritidsförvaltningen och kommer inte att delas med någon utanför organisationen.

Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nöd­vändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandling är kulturnämnden och fritidsnämnden som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se. Dina personuppgifter sparas till dess att du meddelar att du inte längre vill prenumerera på nyhetsbrevet genom att klicka på Avprenumerera.

Mer information om hur vi behandlar personuppgif­ter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförord­ningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter. Dataskyddsombudet för Trelleborg kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?