Din åsikt - Socialförvaltningen

Har du synpunkter på verksamheten inom socialförvaltningen. Berätta det för oss.

Vi tycker att det är värdefullt att få ta del av dina synpunkter, det som är dåligt men även det som är bra. På så sätt hoppas vi kunna utveckla och förbättra vår verksamhet.

Genom att fylla i det här formuläret godkänner du att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som du lämnar (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering). De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke.

Dina personuppgifter kommer hanteras av socialförvaltningen och kommer inte att delas med någon utanför organisationen. Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandling är Socialnämnden som kan kontaktas på socialforvaltningen@trelleborg.se.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter. Dataskyddsombudet för Trelleborg kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

Välj ur listan vilken verksamhet eller enhet som berörs av dina synpunkter.
Du kan välja att vara anonym men då kan vi inte berätta för dig hur vi har följt upp dina synpunkter.
Kontakt
Tack för att du hjälper oss att förbättra verksamheten!
Obs! För att överklaga myndighetsbeslut ska du kontakta din handläggare.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?