Näringslivsfrukost

Trelleborgs kommun anordnar fyra näringslivsfrukostar under året. En varje kvartal. Här kan du som företagare skapa nya kontakter, nätverka, samtala och ställa frågor till kommunens tjänstemän och politiker.

Årets Näringslivsfrukostar #trelle0745


Kommande näringslivsfrukostar 2020

12 mars
28 maj
24 september
26 november

Utöver de fyra näringslivsfrukostarna bjuder vi in till andra evenemang där vi diskuterar ämnen som är angelägna för dig som företagare.


Frukostarkivet

 • Välkommen på digital Näringslivsfrukost

  Näringslivsfrukosten den 28 maj blir en webbsändning.

  Årets andra näringslivsfrukost blir en webbsändning som du kan följa från kontoret eller hemma i soffan. När du anmäler dig har du möjlighet att skicka in frågor som du vill att vi tar upp under frukosten.

 • Utvecklingsfokus på årets första näringslivsfrukost

  Malin Planander, Lena Borglund och Michel El-Dabh föreläste på årets första näringslivsfrukost. Alla tre jobbar, på olika sätt, med utveckling för att skapa en attraktiv och hållbar kommun.

  Drygt 90 personer hade anmält sig till årets första näringslivfrukost och samlades under torsdagsmorgonen på Parken för att träffa företagarkollegor och lyssna på morgonens tre föreläsare.

 • Näringslivsfrukost 12 mars

  På årets första näringslivsfrukost pratar vi utveckling som på olika sätt bidrar till en attraktiv och hållbar kommun.

  På årets första näringslivsfrukost bjuder vi på intressanta föreläsare som på olika sätt jobbar med utveckling för att skapa en attraktiv och hållbar kommun.

 • Framtidsfokus på årets sista näringslivsfrukost

  Så möter vi framtiden tillsammans var rubriken på föreläsningen som Tomas Pålsson från Aspekta höll på Parken under torsdagsmorgonen.

  På årets sista näringslivsfrukost fokuserade vi på framtiden och hur vi kan arbeta för att utveckla Trelleborg tillsammans.

 • Näringslivsfrukost 28 november

  På årets sista näringslivsfrukost har vi fokus på framtiden. Hur kan vi, under 2020, samverka för att Trelleborg ska vara en attraktiv kommun för befintliga företag och nyetableringar?

 • Årets Nyföretagare på Trelleborgsgalan

  Vem får årets nyföretagarpris? Det är det bara juryn som vet än så länge, men den 21 november avslöjas vem som vunnit.

 • Näringslivsfrukost 26 september

  #trelle0745
  Välkommen till höstens första näringslivsfrukost, på tema hållbarhet och mobilitet!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?