Näringslivsfrukost

Trelleborgs kommun anordnar fyra näringslivsfrukostar under året. En varje kvartal. Här kan du som företagare skapa nya kontakter, nätverka, samtala och ställa frågor till kommunens tjänstemän och politiker.

Årets Näringslivsfrukostar #trelle0745

Daturm för våra näringslivsfrukostar under 2018 håller på att fastställas.

Mingelbilder från frukostarna hittar du på vår Facebooksida.


Frukostarkivet

 • Innovativ näringslivsfrukost

  Anna Gauffin af Uhrs, VD, QLOSS

  Torsdagsmorgonens näringslivsfrukost i Trelleborg handlade om innovation och om hur både kommunen och företagarna arbetar systematiskt och strukturerat med innovation för att nå framgång.

 • Framtidstro på årets sista näringslivsfrukost

  Näringslivsfrukost i Parken.

  TFF och Trelleborgs Allehanda var på plats vid årets sista näringslivsfrukost för att berätta om sina olika satsningar.

 • Trelleborgs framtid tema för frukost

  Åhörare näringslivsfrukost

  Runt 140 personer samlades till höstens första frukostmöte i Parken en strålande septembermorgon. Nya möjligheter för Trelleborg var temat och kring detta talade flera personer.

 • Trelleborgs framtid lockade stor publik

  Tommy Halén talade på Näringslivsfrukost

  Närmare 200 personer hade anmält sig till torsdagens Näringslivsfrukost i Parken. Uppenbarligen är intresset stort att få veta mer om och bli en del av framtidens Trelleborg. Under en dryg morgontimme fick gästerna en inblick i hur Trelleborg kan komma att gestalta sig 2025.

 • Avstamp för vårt nya Trelleborg

  Nu lämnar vi utredningarna bakom oss och tar ett nytt stort kliv framåt mot att förverkliga Kuststaden Trelleborg. Kom och ta del av vad som är beslutat och planerat för Trelleborg, som stad och kommun. Vi har en resa att göra tillsammans och vi går igång NU!

 • Många nyfikna på nye direktören

  Kommundirektör Fredrik Geijer

  Det var mycket folk som sökte sig till Rotundan i Parken tidigt på torsdagsmorgonen. Syftet var att lyssna till vad Trelleborgs nye kommundirektör Fredrik Geijer hade att säga.

 • Trelleborgs kommuns nya kommundirektör talar på näringslivsfrukost

  #trelle0745 Vårens första näringslivsfrukost äger rum torsdagen den 7 april klockan 07.45 i Parken. Fredrik Geijer, Trelleborgs nya kommundirektör talar om - EN väg mot ett blomstrande Näringsliv.

 • Ilmar Reepalu på Näringslivsfrukost

  Ilmar Reepalu

  Höstens första Näringslivsfrukost #trelle0745 äger rum torsdagen den 10 september i Parken. Huvudtalare är Malmöprofilen Ilmar Reepalu som ska berätta om hur Malmö förvandlades från industristad till levande kunskapsstad.

 • Fotboll som samhällsbyggare

  Klas Tjebbes - VD FC Rosengård

  Kan fotboll vara så mycket mer än idrott? Den frågan blev med ett bestämt ja besvarat när FC Rosengårds VD Klas Tjebbes framträdde på årets andra näringslivsfrukost på fredagsmorgonen. Hans föredrag handlade inte om backlinjer och off-side, här var det fotbollens roll som en viktig del i samhällsbygget som stod i fokus.

 • Populär företagarfrukost

  Susanne Rikardsson vd Fastighetsägarna Syd

  Näringslivsfrukosten #trelle0745 hade bjudit in Susanne Rikardsson, vd för Fastighetsägarna Syd.

 • Fullsatt på näringslivsfrukost

  Mona Sahlin

  Intresset var stort när Mona Sahlin kom som huvudtalare till Trelleborgs kommuns näringslivsfrukost.

 • Sahlin på företagarfrukost

  Mona Sahlin

  Vid årets fjärde företagarfrukost kommer Mona Sahlin att vara huvudtalare. Hon har tidigare varit partiordförande för Socialdemokraterna, minister och egen företagare.

 • Fartyg i fokus på frukostmöte

  Niclas Mårtensson - COO, Stena Line

  Stena Lines COO, Niclas Mårtensson, var förste talare ut på tisdagsmorgonens näringslivsfrukost i Parken. Ett hundratal personer hade kommit för att lyssna på ex-trelleborgarens beskrivning av koncernen i allmänhet och trafiken på Trelleborg i synnerhet.

 • Stort intresse för företagarfrukost

  Region Skånes näringslivschef Bodil Rosvall Jönsson talade om näringslivsutveckling.

  Också den andra företagarfrukosten i Parken blev välbesökt. Drygt hundra företagare och kommunala tjänstemän hade mött upp tidigt på onsdagsmorgonen för att lyssna på Region Skånes näringslivschef Bodil Rosvall Jönsson . Övriga talare var Trelleborg Green Rooms Irena Sibinovic och Maria Pojjesdotter samt Trelleborgs kommundirektör Jonas Rosenkvist.

 • Skånes näringslivsdirektör talar på näringslivsfrukost

  Näringslivsfrukost 21 januari 2014

  Efter succén med den första näringslivsfrukosten i januari ordnas nu en andra frukost av Trelleborgs kommun. Huvudtalare denna gång är Region Skånes näringslivsdirektör Bodil Rosvall Jönsson.

 • Succé för företagarfrukost

  Näringslivsfrukost 21 januari 2014

  Mer än 200 personer hade mött upp när Trelleborgs kommun bjöd till årets första näringslivsfrukost i Parken.

 • Stort intresse för företagarfrukost

  Drygt 150 personer har anmält sig till den företagarfrukost som Trelleborgs kommun arrangerar på tisdag i nästa vecka, den 21 januari. Huvudtalare vid mötet är Trelleborg AB:s VD och koncernchef Peter Nilsson.

 • Dags för första näringslivsfrukosten

  Företagare - boka in morgontimmarna den 21 januari! Då arrangerar Trelleborgs kommun den första av fyra näringslivsfrukostar som planeras för året. Huvudtalare är Peter Nilsson, koncernchef för Trelleborg.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?