Undersköterska

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Borgvallens äldreboende är beläget i västra delen av Trelleborg. Äldreboendet har tre våningsplan med totalt 62 lägenheter fördelat på sex avdelningar, vilket idag gör oss till ett av kommunens största äldreboende. Varje avdelning har en stor balkong där hyresgästerna  kan sitta och njuta . I upplevelseträdgården kan man promenera, titta på olika växter eller bara sitta vid fiskdammen.

Just nu har vi två kollegor som studerar, två kollegor som snart ska gå på graviditetsledighet och därefter föräldraledighet. Två kollegor som är långtidssjukskrivna.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ge hyresgästen förutsättningar att fortsätta leva ett så normalt och självständigt   liv som möjligt.

Du som söker ska kunna ge Borgvallens äldre god vård och omsorg utifrån hyresgästens behov, vilket alltid sätts i centrum. Det dagliga arbetet planeras och utförs enligt LEAN, detta arbetssätt skapar struktur och effektivitet där alla vet vad och hur uppgifter ska utföras. 

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska eller med stor erfarenhet inom äldreomsorgen. Har du också utbildning eller erfarenhet från psykiatrin är det meriterande. Du ska ha ett positivt synsätt och ett professionellt  bemötande gentemot personer du möter i ditt arbete. Du ska kunna samarbeta i team, organisera och vara flexibel i det dagliga arbetet. För arbete krävs det goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift

Arbetstid/varaktighet

6 stycken visstidsanställningar

Vår norm är rätten till heltid, vi diskuterar hur när vi träffas

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Enhetschef Kirsten Silow Örnberg 0410-73 42 96

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2018-04-29, via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och