Undersköterska

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Borgvallen är ett äldreboende som är placerat i västra delen av Trelleborg. Boendet har 62 stycken lägenheter som är uppdelat på 3 våningsplan och 6 avdelningar.

Boendet har stora balkonger till varje avdelning. Vi har en upplevelseträdgård med fiskdamm, här kan alla sitta och njuta av den härliga atmosfären.

Just nu har vi behov av nya kollegor som ska ersätta personal som slutat och gått vidare i sina yrkeskarriärer, vi hoppas du vill bli en av oss.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ge hyresgästen förutsättningar att fortsätta leva ett så självständigt liv som möjligt.

Du ger god omvårdnad och service utifrån hyresgästens individuella behov och önskemål. Som undersköterska på Borgvallen kommer du att arbeta tillsammans med kolleger på ett strukturerat arbetssätt enligt LEAN.

Borgvallen kommer inom snart att börja arbeta med Intra Phone vilket är ett kvalitetssäkringssystem där vi får en överblick att det dagliga arbetet är utfört 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet inom äldreomsorgen. Vi ser det som ett extra plus om du även har utbildning eller erfarenhet inom psykiatri. Du ska ha ett positivt synsätt och ett gott bemötande gentemot både hyresgäster, anhöriga och kolleger, samt ha en god samarbetsförmåga och kunna arbeta i team. På Borgvallen sätter vi alltid hyresgästen i centrum. Du ska ha en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samtidigt som du ska vara flexibel i förhållande till dina arbetsuppgifter. För arbete krävs det goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet

6 tillsvidareanställningar, dagtid

1 tillsvidareanställning, kvällstid

Trelleborgs Kommun arbetar med heltid som norm och tjänstgöringsgrad kan vi diskutera när vi träffas.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Enhetschef Kirsten Silow Örnberg 0410-73 42 96

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2018-04-29 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och