Undersköterska

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Borgvallens Vård och Omsorgsboende är beläget i västra delen av Trelleborg. Äldreboendet har tre våningsplan med totalt 62 lägenheter fördelat på sex avdelningar, vilket idag gör oss till kommunens största äldreboende. Vår gemensamma värdegrund är öppenhet, respekt och ansvar.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ge hyresgästen förutsättningar att fortsätta leva ett så normalt och självständigt liv som möjligt.

Yrkesrollen som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns, nämligen att göra vardagen meningsfull för vår vårdtagare.

Det dagliga arbetet läggs in i vårt planeringssystem, Intra Phone. Detta arbetssätt skapar struktur och effektivitet där alla vet vad och hur uppgifter ska utföras. I yrkesrollen ingår vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering av sjukvårdspersonal och rehabpersonal. Arbetet dokumenteras i vårt verksamhetssystem Procapita.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska eller har annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för arbetet. Har du också utbildning eller erfarenhet från psykiatrin är det meriterande. God datorvana krävs. Du ska ha ett positivt synsätt och ett professionellt bemötande gentemot personer du möter i ditt dagliga arbete. Du ska kunna samarbeta i team, organisera och vara flexibel. För arbetet krävs det goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta med Intra Phone är detta en fördel.

Arbetstid/varaktighet

2 stycken tillsvidareanställningar

Vi arbetar med heltid som norm, vi diskuterar normen när vi träffas.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Enhetschef Kirsten Silow Örnberg 0410-73 42 96

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2018-12-20, via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och