Undersköterska

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Centrum Norr är ett av sju hemvårdsområden i kommunen. Vi utgår från grupplokal på Malörtsvägen 2. Vi servar områdena Granlunda, Knäckekärr, Högalid och Akkahusen. Vi arbetar efter målen att vårdtagarna ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalité i sitt liv och boende. Det är viktigt för oss att vårdtagaren upplever att de kan få påverka den hjälp de får av oss och är i behov av. Att i största möjliga mån gynna ett samarbete i planeringen tillsammans med både vårdtagare och deras anhöriga är av stor betydelse.

 Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra biståndsbeslutade insatser i ordinärt boende. Du ska tillsammans med vårdtagaren planera hur den beviljade hjälpen skall utföras. Ge en god service i hemmet och möjliggöra för personer med hjälpbehov att få bo kvar hemma med upplevd trygghet och kvalité

 Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet. Det krävs att du har en empatisk förmåga och ett engagemang för äldre personer. Inom hemvården där tempot ibland är högt, så förväntas du vara stresstålig och lösningsfokuserad. Det krävs även att du är strukturerad och kan ta egna beslut. Du förväntas kunna samverka med andra yrkesgrupper som sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare. Du ingår i en arbetsgrupp där god samarbetsförmåga krävs, dock kommer du arbeta mest själv.

Erfarenhet av omvårdnadsarbete i äldreomsorgen är ett krav och då i synnerhet hemvården är meriterande. B-körkort är ett krav, samt att du kan cykla.

Arbetstid/Varaktighet: 80% vikariat tom 2019-02-28

Arbetstiderna är varierande dag-, kväll- och helgtjänstgörning.

Tillträde: 2017-12-15

Kontakt

Namn och telefonnummer Else Kari Palm 0410-73 39 71, 0708-81 79 71

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2017-10-24 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och