Specialpedagog

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Vill du vara med i arbetet att fortsätta utveckla en fantastisk skola?
Arbetsplatsen

Ljunggrenska skolan är en F-3 skola i centrala Trelleborg. Här går ca 300 fantastiska elever och skolan har ett perfekt läge i centrala Trelleborg nära till parker, badhus, bibliotek, museum och ishall. Ljunggrenska skolan vill vara en skola för var och en, med eleven i fokus och en skola som erbjuder både bredd och spets i elevernas utbildning.

På Ljunggrenska skolan har vi kommit långt i arbetet med den matematiska och språkliga utvecklingen. Om du vill arbeta på en attraktiv skola som kännetecknas av att eleverna lär genom en berikade lustfylld pedagogik och inlärningsmiljö är detta en skola för dig! Pedagogerna vet vad som intresserar dagens barn och kan därför fånga deras lust att lära. Du som får tjänsten välkomnas av ett härligt gäng med bred kompetens och god sammanhållning. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter

Du behövs på Ljunggrenska skolan för att ha ett övergripande ansvar för det specialpedagogiska arbetet i verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för utvecklingsarbete, uppföljning, utvärdering och åtgärdsprogram. Dessutom kan du fungera som kvalificerad samtalspartner, handledare eller rådgivare. Du kan också möta elever enskilt i kartläggningsarbete. Din uppgift blir även att bevaka så att fokus inte bara ligger på enskilda elever utan också på lärandemiljön och blir på detta sätt en viktig kugge i skolans utvecklingsarbete. Du ingår i skolans elevhälsoteam och arbetar nära ledningen.   

 

Kvalifikationer

Du är specialpedagog och brinner för att utveckla goda, inkluderande lärmiljöer. Du är kunnig och kreativ i arbetet med extra anpassningar. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och utgår ifrån att du har en lärarexamen, gärna F-3, samt specialpedagogexamen. Det kan vara meriterande för oss om du har erfarenhet av att arbeta som specialpedagog i lågstadiet.

I vår verksamhet ser vi förändring och nya idéer som positiva utmaningar och därför behöver du som söker tjänsten vara flexibel, utvecklingsinriktad och drivande. Vidare bör du ha lätt för att kommunicera, både i tal och i skrift, ha god datorvana samt ha kort väg från tanke till handling. Vi förutsätter att du är flexibel och har en vilja och god förmåga att samarbeta med skolans samtliga medarbetare. Du är en professionell och kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande.

Ser du det som en spännande utmaning att medverka till att göra skolan i Trelleborg ännu bättre så kan du vara den vi letar efter!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning, 100%

Tillträde

Snarast efter överenskommelse.

Upplysningar

Maria Wong, tf rektor 073-351 14 07

Katarina Jönsson, Lärarförbundet 0708-81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2017-10-25 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev.

Vi tillämpar löpande intervjuer så vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och