Skolläkare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Bildningsförvaltningen ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola och vuxenutbildning och har ca 1500 medarbetare. Elevhälsan har en central roll för en kvalitativ utbildning. Skolläkaren riktar sitt arbete mot alla ovanstående verksamheter exklusive vuxenutbildning. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Som skolläkare kommer du att arbeta tillsammans med kompetenta skolsköterskor med bland annat riktade insatser inom elevhälsans medicinska insatsprogram för hälsobesök och hälsoundersökningar. Du kommer att samverka med hela skolan, det vill säga personal, elever och vårdnadshavare. En god samarbetsförmåga och ett förtroendefullt förhållningssätt är viktigt.

Elevhälsans medicinska insats i Trelleborgs kommun är välutbyggd och har goda och inarbetade rutiner samt ett nära samarbete med hälso- och sjukvårdens olika verksamheter för barn och ungdomar. Vi är stolta över vårt arbete.

Din tjänst kommer att vara förlagd på skolorna i Trelleborgs kommun och du möter elever mellan 6 och 18 år. Du kommer att vara anställd av resurschef och utgå ifrån ditt kontor på en av våra skolor.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare och specialist inom barn- och ungdomsmedicin eller barn- och ungdomspsykiatri eller allmänmedicin. Det är meriterande om du har arbetat som skolläkare tidigare.

Körkort och egen bil är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning
25%

Tillträde

1 augusti eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Stefanie Sennevall, resurschef och verksamhetschef för den medicinska delen av elevhälsan, 0410-73 41 77

http://www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag

2019-04-14 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och