Sjuksköterska

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Vi utökar vår bemanning. Därför söker vi dig som vill arbeta som sjuksköterska i hemsjukvården i Trelleborgs kommun. Vi kan erbjuda dig att arbeta på särskilt boende eller i distriktsvård. Trelleborgs kommun är uppdelad i geografiska områden som innefattar särskilda boenden, LSS verksamhet och ordinära boenden. Vi söker även sjuksköterskor som är intresserade utav att jobba kväll eller natt. Vi delar kontorslokaler med rehabenheten på Gutenbergsgatan 2. Alla sjuksköterskor startar sina arbetspass här och alla har en egen arbetsstation. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. De sjuksköterskor som arbetar här representerar en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter. Vi utser alltid mentorer till våra nyanställda medarbetare och introduktionen anpassar vi till dina behov.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i Trelleborgs kommun ansvarar du för de medicinska insatserna på särskilda boenden och/eller i ordinärt boende samt inom LSS. Du gör bedömningar, uppföljningar, dokumenterar samt handleder omvårdnadspersonal. Som sjuksköterska i hemsjukvården samarbetar du med olika yrkeskategorier och flera instanser som är involverade i vården av patienten. Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården är omväxlande, lärorikt och spännande och ger dig chansen att arbeta både självständigt och i team.

Vill du prata med någon av de sjuksköterskor som arbetar här i dag för att få en djupare inblick i vad arbetet innebär så är du välkommen att höra av dig till enhetschef eller samordnare. Du är också varmt välkommen att hospitera hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill ha ett arbete som utförs självständigt under ansvar. Du har en hög samarbetskompetens och en god planeringsförmåga. Du känner ett stort engagemang och intresse för dina arbetsuppgifter. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dessa egenskaper. Tidigare erfarenhet av arbete i kommunal hemsjukvård är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/Deltid

Tillsvidareanställning 

Tillträde

Enligt överenskommelse

Vi rekryterar löpande.

Kontakt

Peter Raabe enhetschef 0410-73 32 31

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2019-01-20 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och