Rörläggare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Vatten- och avloppsavdelningen är en del av kommunens Tekniska förvaltning. Vi är 37 personer som tillsammans arbetar med att se till att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter kan få ett gott dricksvatten och att avloppsvatten renas innan det går vidare ut till recipient. Verksamheten bedrivs på flera platser i kommunen.

Arbetsuppgifter

På grund av pensionsavgång söker vi nu dig som vill arbeta med drift och underhåll av Trelleborgs kommuns vatten- och avloppsledningsnät.

Arbetsuppgifterna innebär serviceåtgärder, läcklagning, ventilbyten, nyanläggning etc. Arbetet sker ofta i trafikrummet och inte sällan under tidspress. Du kan även komma att utföra andra inom branschen förekommande arbetsuppgifter, t.ex. markarbete. Arbetet utförs inom hela Trelleborgs kommun.

Vi arbetar med datoriserat ledningsregister, vilket innebär att du hanterar digitala arbetsorder och dokumentation. Att kunna läsa och förstå en VA-ritning är även en del av det dagliga arbetet.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullständig och avslutad gymnasial utbildning i bygg- och anläggning eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har praktiskt erfarenhet från felsökning, underhåll och reparation inom rörläggnings-, mark- och/eller anläggningsarbete. Du har vana av ritningsläsning. Arbetet kräver även  lägst B-körkort.

Meriterande: Utbildning inom ”Säkerhet på väg”, Heta arbeten samt Licens/diplom för elektromuffsvets/stumsvets

Arbetet är rörligt och varierande vilket kräver god fysik, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Samtidigt krävs att du med egen drivkraft och initiativ kan planera ditt arbete i samråd med andra och agera självständigt där och när det behövs.

Du behärskar det svenska språket väl och kan uttrycka dig både i tal och skrift.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/tillsvidare.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontakt

Frågor angående tjänstens innehåll besvaras av: Roger Andersson, enhetschef Distribution VA, på telefon 0410-73 38 16 eller Daniel Pålsson Wargren, VA-chef, telefon 0410-73 38 01.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2018-02-21 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och