Planarkitekt

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Planavdelningen med 15 medarbetare finns på samhällsbyggnad tillsammans med stadsarkitekten. Medarbetarna är ett engagerat och ambitiöst team som utvecklas tillsammans och drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. I kommunen arbetar vi med visionen att Trelleborg ska vara en framgångskommun med hög livskvalitet och en långsiktigt hållbar tillväxt. Just nu arbetar vi med att omvandla flera centrala stadskvarter nära havet och centralstationen i Trelleborg. Andra viktiga uppdrag är att planera för fortsatt utbyggnad och god service i våra utvecklingsorter. Avdelningen skapar förutsättningar för bostäder, handel, mötesplatser och närmare kontakt med havet. Tillsammans står vi nu inför förverkligandet av en kuststad och därmed flera spännande stadsbyggnadsprojekt. Bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som planarkitekt erbjuds du intressanta och varierande arbetsuppgifter. Du kommer huvudsakligen  att ansvara för och driva arbetet med stadsbyggnadsprojekt, planprogram och detaljplaner.

Kvalifikationer

Vi tror att du är planeringsarkitekt, arkitekt, landskapsarkitekt eller har motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fysisk planering. Att omsätta idéer i text och bild är en viktig del av vårt arbete, liksom muntlig presentation för allmänhet och beslutsfattare. Vi förutsätter att du är van att arbeta med de programvaror som är vanliga inom fysisk planering. I övrigt skall du ha lätt för att knyta kontakter och skapa nätverk samt vara utvecklings- och serviceinriktad. Vi ser gärna att du är strukturerad, har god problemlösningsförmåga och arbetar på ett målmedvetet sätt.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid tillsvidare.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Sandra Gustafsson, Tf Avdelningschef 0410-733 269.
Facklig företrädare, Lina Hellström, Sveriges Arkitekter, 0410-734 335.

Sista ansökningsdag

2017-12-20 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

 

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och