Parkarbetare, säsong 2019

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

På parkavdelningen jobbar vi i fyra arbetslag, två i Trelleborgs centrum och ett i öst och ett i väst. Du arbetar utomhus under relativt stor frihet. Vi jobbar oftast två och två. Arbetslagen leds av områdesansvarig parkarbetare som rapporterar till personalansvarig chef.

Trelleborgs stadskärna, eller finrum, som vi kallar det, är ett högprioriterat område med bland annat Stadsparken, Centralstationen och affärsgatorna. Även utanför centrala Trelleborg håller vi en god standard på grönytorna.

Inför växtsäsong 2019 söker vi nu parkarbetare, med eventuell förlängning beroende på väder och behov av arbete.

Arbetsuppgifter

Som parkarbetare utför du alla förekommande arbetsuppgifter inom arbetsområdet park, vilket innefattar främst skötsel, såsom grästrimning, vattning, ogräsbekämpning, städning mm. Mindre anläggningsarbeten kan också förekomma. En hel del arbete genomförs med hjälp av maskiner, men kan ändå innebära att en del arbetsmoment innebär tunga lyft.

Som parkarbetare förväntas du kunna arbeta självständigt och att ta egna initiativ i samråd med områdes- och personalansvarig. God kommunikation med kollegorna och gott bemötande gentemot medborgarna ser du som en självklarhet.

Eventuellt kan arbete på obekväm arbetstid förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker inför växtsäsong 2019 dig som har erfarenhet av minst en säsongs tungt och självständigt utomhusarbete, park-, naturinriktat eller arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Arbetet kräver även att du har minst B-körkort. 

Utbildning för yrket är meriterande. Kan du på annat sätt även visa på intresse för och kunskap om växter och beskärning, grönyteskötsel och trädgårdsanläggning så är det meriterande.

Har du behörigheter och certifikat som är användbara för arbetet, vill vi att du tydligt anger dessa i din ansökan. Särskilt meriterande är: Röjsåg, Arbete på Väg, Heta Arbeten.

Som person trivs du med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarsfull, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt så väl som i samarbete med andra. Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter medborgare och besökare på ett vänligt och serviceinriktat sätt. 

Arbetstid/varaktighet

Heltid, helger kan förekomma. Säsongsanställning, med eventuell förlängning.

Tillträde

Enligt överenskommelse, preliminärt kring 2019-04-15.

Kontaktperson

Frågor kring tjänstens innehåll besvaras av parkchef Mark Huisman 0410 – 73 33 60.
Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av HR-specialist Linda Dahlgren 0410 – 73 41 64.

Fackliga kontakter

www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2019-01-13 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och