Överförmyndarhandläggare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Överförmyndarnämnden i Trelleborg är en myndighet som utövar tillsyn över gode män, förvaltare och förmyndare i Trelleborgs, Skurups och Svedalas kommuner. Verksamheten syftar till att skydda personer från att lida rättsförluster och utgör ett samhällsskydd för svaga i samhället. Vi rekryterar gode män och förvaltare i ärenden avseende god man och förvaltare i rättsliga instanser och fattar även beslut om förvaltningsåtgärder. Vi söker nu 1 handläggare till enheten.

Hos oss arbetar du i ett team bestående av enhetschef, två handläggare, controller och administratör. Vi är måna om att du ska känna dig delaktig och lägger stor vikt vid att vår arbetsplats präglas av god gemenskap och trivsel. Dina arbetsuppgifter kräver att du har god förmåga att arbeta självständigt.

Arbetsuppgifter

Du ska utöva tillsyn över våra gode män, förvaltare och förmyndare. Rekrytera och föreslå gode män och förvaltare. Arbetet utförs mestadels självständigt och du bör därför trivas med det. Arbetsbelastningen är periodvis hög och vi ser gärna att du har god förmåga att prioritera, är strukturerad och noggrann.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har minst några års arbetslivserfarenhet,  särskilt meriterande om det är inom det juridiska området. Erfarenhet från politisk styrd organisation, arbete från myndighet och personalrekrytering är meriterande.

Du ska ha lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, vara noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du ska kunna arbeta självständigt.

Arbetstid/varaktighet

100%, provanställning på 6 månader kan tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Enhetschef Ingela Ellerstedt, 0410-73 30 00.
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket. 

Sista ansökningsdag

2019-02-24 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och