Lärare 4-6, Ma/No

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Vi finns i västra Trelleborg mittemellan natursköna Albäckskogen och Flaningen, med gröna områden strax utanför skolgården. Bäckaskolan är en F-6 skola med ca 350 elever och en träningsskola åk 1-9 med ca 20 elever. 

Bäckaskolans vision är:

Att genom en positiv och glädjefylld miljö skapa nyfikenhet, kreativitet och arbetsglädje i ett ansvarsfyllt och målmedvetet lärande. Vi ser olikheter som en tillgång där alla elever ska känna sammanhang och tillhörighet i skola och samhälle. Tillsammans med elever, vårdnadshavarna och all personal sätter vi kunskapen i fokus, nu och för framtiden!

Vårt motto är: Sveriges gladaste skola!

Arbetsuppgifter

Som lärare i åk 4-6 innebär det i nuläget undervisning i åk 5. Du ingår i ett 4-6 arbetslag där ni samarbetar över gränserna för att skapa en röd tråd mellan verksamheterna.  Du planerar, genomför och utvärderar elevernas utveckling genom dokumentation i Unikum som är vår gemensamma lärportal för både elever, pedagoger och vårdnadshavare.

Tillsammans med dina kollegor driver du skolans vision mot en inkluderande lärmiljö med eleven i fokus. Du ser dina kollegor som en tillgång då samarbetsförmåga är av stor betydelse. Du har fokus på undervisningskvalité då detta är basen för hög måluppfyllelse.

Du är en självklar ledare i klassrummet som ser trygghet och arbetsro som en självklar förutsättning för lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i ma/no i åk 4-6, och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har en positiv elevsyn där olikheter betyder tillgång, du har god kommunikationsförmåga, är engagerad i ditt yrke, skapar trygghet och arbetsglädje, har lätt för att bygga relationer och samarbeta både inom och utanför den egna enheten. Du är en naturlig ledare som leder med hjärta men ändå med en fast hand.

Du har god kännedom gällande våra styrdokument och du ser dokumentation som en självklarhet. Du besitter även en god digital kompetens och det är meriterande om du har en stor portion humor.

Verkar det intressant? Tveka inte utan sök tjänsten!

Arbetstid/varaktighet

100%, tillsvidareanställning

Tillträde

2019-02-25 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Malena Björner, rektor 0410-733613

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2018-12-23.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan bli tillsatt under ansökningstiden så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

9000 stolta barn, elever och studerande i Trelleborg. Vårt fokus är att skapa ansvarstagande medborgare, som tror på sin förmåga, kan samspela med andra, har drömmar, mål och fortsatt lust till ett livslångt lärande!

 

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och