Junior RPA- och E-tjänsteutvecklare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Nu söker vi en Junior RPA- och E-tjänsteutvecklare som vill automatisera bort alla "tråkjobb"

Arbetsplatsen

Som RPA- och E-tjänsteutvecklare hjälper du till att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och effektiviserar våra verksamheter. Brinner du för utveckling och har en önskan om att göra livet enklare för mänskligheten? Enheten för Digital utveckling söker nu en junior RPA- och e-tjänsteutvecklare, med placering i Trelleborg. Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete med stora möjligheter att vara med och påverka!

Enheten för Digital utveckling bedriver strategiskt utvecklingsarbete inom digitalisering, där effektivisering och förenkling står högt på agendan. Du får chansen att utföra ett viktigt arbete för samhället där du med dina insatser ser till att digitalisering bidrar till enkelhet.

Hos oss pågår kontinuerlig utveckling av arbetsmetoder, tjänster och system. För att leva upp till verksamhetens och kommuninvånarnas förväntningar och krav arbetar vi med modern teknik och några av marknadens bästa produkter. Hos oss får du möjligheter till utmaningar och utveckling. Du får vara en del av att ta idéer från ritbord till färdiga tjänster. Vårt goda arbetsklimat och fokus på balans mellan arbetsliv och privatliv gör att vi dessutom har roligt på jobbet, det kan vi lova.

Arbetsuppgifter

I rollen som RPA- och e-tjänsteutvecklare kommer du att arbeta med den ledande tekniken för mjukvarurobotar och e-tjänsteplattformar. Rollen innebär att du är med från början och designar en process som utmynnar i ett körschema och script. Du kommer att konfigurera automatiseringsflöden samt förvalta automatiseringsapplikationen. Vidare kommer du att arbeta med att utveckla robotiserade processlösningar samt optimera användandet av robotmjukvara. Du kommer att utveckla nya smarta e-tjänster men också uppdatera befintliga. Du kommer även vara ansvarig för viss dokumentation och testning kopplat till utvecklingen av både RPA- och e-tjänsteplattformen. Du kommer att utföra ditt arbete tillsammans med experter för de olika funktionerna som även fungerar som uppdragsgivare. Arbetet kräver ett nära samarbete med kommunens IT-avdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som nyligen avslutat din Högskole- eller Universitetsutbildning, kanske inom systemvetenskap eller datateknik. Meriterade är om du tidigare arbetat med någon RPA plattform men detta är inget krav. Din förmåga att möta användare, ditt intresse för utveckling och processkartläggning är vad vi fokuserar på.

I din roll som RPA- och e-tjänsteutvecklare kommer du att få kontakt med många olika medarbetare och det är därför viktigt att du är kommunikativ, öppen och social. Du behöver även ha en pedagogisk ådra för att kunna diskutera fram olika lösningar.

Du har intresse för processtyrda organisationer samt grundläggande programmeringskunskaper. Då programmeringen kan förekomma i flera olika språk och system så är det en fördel om känner till Javascript eller Python. 

Hos oss misslyckas du aldrig, ibland lyckas du och ibland lär du!

Arbetstid/varaktighet

Heltid. Tillsvidare.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.

Kontakt

Michel El-Dabh, Enhetschef – Digital utveckling. Telefon: 0410 - 733 643.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag

2020-05-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och