Gatuingenjör

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

I kommunen arbetar vi med visionen att Trelleborg ska vara en framgångskommun med hög livskvalitet och en långsiktigt hållbar tillväxt. Uppdraget för gatuavdelningen, som tillhör tekniska förvaltningen, är att fullfölja de uppgifter och ansvar som rör trafikens infrastruktur, väghållning, småbåtshamnarna samt torghandel.

Till gatuavdelningen söker vi nu en gatuingenjör, direkt underställd gatuchefen och som arbetar nära övriga tjänstemän på avdelningen.

På gatuavdelningen arbetar vi för ett bra arbetsklimat med god kollegial anda, både inom och utanför avdelningen. Vi stöttar varandra i det dagliga arbetet samtidigt som vi arbetar med tydliga ansvarsområden. Vi strävar efter att hålla en god service gentemot invånare, verksamhetsutövare och besökare i kommunen.   

Arbetsuppgifter

I rollen som gatuingenjör är du avdelningens kontakt mot ledningsägare, vilket bl. a. innefattar uppföljning och besiktning av grävningsarbeten i gatumark samt samordnare av ledningsägarmöten.

Du prioriterar, upphandlar, beställer och följer upp entreprenader inom ditt verksamhetsområde.

Du är båtplatsansvarig, vilket bl. a. innebär att du inom kommunens tre småbåtshamnar upprättar avtal, hanterar kölistor och uppsägningar av båtplatser.  

Du svarar på inkomna ärenden via telefon, e-post och ärendesystem gällande synpunkter och klagomål för ditt ansvarsområde.

Tillsammans med gatuchefen planerar du din verksamhet på kort och lång sikt. vidare redovisar du uppföljning av verksamhetens ekonomi och kvalitet.

Du kan komma att ingå i beredskapen för förvaltningens verksamheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom väg och vatten eller motsvarande utbildning med arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från arbete inom en politiskt styrd organisation är meriterande. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Lagen om offentlig upphandling.

B-körkort samt allmän IT-kompetens är ett krav.

I denna roll trivs du som är strukturerad, tar ansvar för helhet och ekonomi samt har en god samarbetsförmåga och lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt. Vi söker dig med en välutvecklad kommunikativ förmåga som uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du trivs med ett omväxlande arbetsinnehåll och har förmågan att växla mellan små och stora verksamhetsfrågor.

Arbetstid/varaktighet

Heltid/tillsvidare

Tillträde

Våren 2018, snarast enligt överenskommelse

Kontakt

Frågor angående tjänstens innehåll besvaras av: Kristoffer Tonning, gatuchef, på telefon 0410-73 41 86. 

Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av: Linda Dahlgren, HR-specialist, på telefon 0410-73 41 64.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2018-01-07 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och