Fritidsledare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Ungdomsenhetens mål och syfte är bland annat att ge barn och ungdomar möjlighet till en meningsfull och stimulerande fritid på trygga och drogfria mötesplatser. I  Ungdomsenhetens verksamhet ingår 6 fritidsgårdar fördelade på olika platser i hela kommunen varav Tjejloftet är den ena.

Tjejloftet är en fritidsgård för enbart tjejer från fjärde klass och äldre men som inte har fyllt 18 år. Fritidsgården ligger i helt egna lokaler i Parkens kultur- och konferenscenter i centrala Trelleborg. 

Verksamheten består både av en öppen verksamhet och gruppverksamhet. I dessa grupper är det till stor del tjejerna själva som bestämmer innehållet. Gruppverksamheten är ett forum där det ges möjlighet att prata om känslomässigt svåra och tunga ämnen, till exempel förtryck och självkänsla.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med föreståndaren är du med och bedriver fritidsgårdsverksamheten på Tjejloftet. Du är delaktig i att planera och genomföra aktiviteter och förekommande verksamhet på fritidsgården.

På Tjejloftet arbetar vi mycket med stärkande aktiviteter, vi lyssnar in tjejernas önskemål och utformar aktiviteter utifrån det. Exempel på aktiviteter är utflykter, läger, studiebesök, karaoke, dans, teater, pyssel och bak.

En del av arbetet innebär också att samarbeta med de övriga fritidsgårdarna i Ungdomsenheten och andra samhällsaktörer, som till exempel skola, polis och socialförvaltning.

Kvalifikationer

Du ska ha fritidsledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är viktigt att du har förmågan att lyfta barn och ungdomars kvaliteter och se det som är positivt i varje individ.

Som person är du kreativ, engagerad, flexibel och kan entusiasmera andra. Du har lätt för att samarbeta, är handlingskraftig och initiativrik. Det är också en fördel om du är lugn och tålmodig samt trivs med att arbeta i en miljö som är varierande och utmanande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet

50% tillsvidareanställning

Arbetstiden är förlagd på eftermiddagar och kvällar.

Tillträde

19-01-02 eller efter överenskommelse

Kontakt

Enhetschef Anette Persson, 0410-73 44 36

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag

2018-12-16 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar fortlöpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och