Förskollärare/Barnskötare

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen

Dalajärs förskola är vackert belägen vid fritidsområdet Dalabadet i utkanten av stan, med gångavstånd till strand, naturreservat och fiskehamn. Vi erbjuder barnen en stimulerande och föränderlig miljö både inomhus och utomhus. Vår inomhusmiljö ändras efter barngruppens intresse och behov och erbjuder olika rum för lärande i lek, rörelse och skapande. På vår stora gård finns en stimulerande och varierande miljö som skapar nyfikenhet och uppmuntrar till äventyr och upptäckter. Vårt motto är att allt man kan göra inne kan man också göra ute.

Nu söker vi en entusiastisk förskollärare som är sugen på nya stimulerande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vårt härliga team och vara med i utvecklingen av vår verksamhet är du rätt person att söka!

Arbetsuppgifter

Som förskollärare/barnskötare ansvarar du för att skapa en trygg och pedagogiskt utvecklande miljö för barnen. Tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och utvärderar du det pedagogiska arbetet med barnen i fokus. Vi utgår ifrån alla barn olika behov och intressen. Att skapa utmaningar i lärandet och att dokumentera lärprocesserna tillsammans med barnen tillhör vardagen. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du utför ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt och har en förmåga att sätta dig in i olika uppgifter. Du är utbildad förskollärare alt utbildad barnskötare. Meriterande är om du har utbildning i TAKK. Du är engagerad, nyfiken och väl insatt i läroplanen. Du skapar trygghet och sätter barnens bästa i fokus. Du är tydlig och trygg i din yrkesroll och vill bidra med din kompetens på en förskola där utveckling av verksamheten ständigt pågår. Du har förmåga att tillsammans med dina kollegor driva frågor framåt och åstadkomma goda resultat. Du är lyhörd, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Stor vikt kommer läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet 

Tillsvidareanställning 100%

Tillträde 

Enligt överenskommelse

Kontaktperson 

Anna-Märta Jarleklint, Förskolechef, 0708–81 75 03

Katarina Jönsson, Lärarförbundet, 0708-81 74 62
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund, 0410-73 34 14
Annette Henriksson, Kommunal, 010-44 27 944

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Intervjuer kommer att ske löpande.

Sista ansökningsdag 

2018-12-16 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Blir du kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden och ber dig därför ansöka snarast!

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Ansök om tjänsten i vårt rekryteringssystem

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

HR-avdelningen

Telefon

0410-73 30 00

Besöksadress

Trelleborgs kommun Algatan 13 231 83 Trelleborg

GPS-koordinater

Latitud: 55,3735078 Longitud: 13,1579755

E-post:
: och