Tomtkö

Trelleborgs kommun erbjuder möjligheten att bygga sitt eget bostadshus. Tomterna erbjuds till de privatpersoner som står i Trelleborgs kommuns tomtkö.

Hur ställer jag mig i tomtkön?

Anmälan till Trelleborgs kommuns tomtkö görs via nedanstående länk. När Ni registrerat Er anmälan om en plats i tomtkön skickas ett meddelande till Er med användarnamn och lösenord. Användarnamnet består av ert personnummer, ange 12 siffror. Glöm inte att ange bindestreck mellan Ert födelsedatum och Era fyra sista siffror.

Årsavgift 300 kr

För att stå i kommunens tomtkö utgår en årsavgift om 300 kr. För att behålla sin plats i kön måste årsavgiften betalas in. Avgiftsperioden omfattar 1 januari - 31 december. Den årliga faktureringen sker i februari. För de som är nya i tomtkön sker den först faktureringen antingen i juni, november eller februari.

Mina sidor

Under "Mina sidor" kan du fylla i och ändra uppgifter samt bevaka din köplats. Det är upp till dig själv att alla uppgifter stämmer.

Tilldelningsprocess

De som står i Trelleborgs kommuns tomtkö får erbjudande om att anmäla intresse för en tomt. Informaion skickas ut via brev och intresseanmälan görs via ett formulär som medföljer i utskicket. Tomterna fördelas efter ködatum där den som anmält intresse och stått i kö längst har förtur.

Hur hoppar jag av tomtkön

Det finns idag ingen möjlighet att själv ta bort sig från tomtkön. För att tas bort från tomtkön behöver ansvarig informeras antingen via telefon eller mail.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!