Välkommen till Kulturskolan

Kulturskolan är en skola som är till för alla som vill lära sig spela, sjunga, dansa, filma, fotografera eller spela teater. På skolan går elever i alla åldrar, från fyra år och uppåt.

Kulturskolan i Trelleborg kan med stor glädje konstatera att intresset för vår verksamhet är det största på länge. Vi har t.ex. rekordmånga danselever och rent allmänt är det stort intresse för våra övriga ämnen inom musik, teater, bild & form och film & animation.

Vi hoppas att alla ska hitta något i vårt utbud som verkar lockande och kommer du hit lovar vi dig att du blir väl omhändertagen.

Vi jobbar hårt för att nå så bra resultat som möjligt med alla våra elever och kompetensen är högsta tänkbara hos vår lärarpersonal.

Helt enkelt är det så att vårt största intresse är att någonting i vårt utbud ska bli ditt största intresse.

Lediga platser

Nu har vi lediga platser i gruppen Bild och form för åldrarna 8 till 11 år samt i gruppen för Kreativ fotografi för elever från 12 år. Undervisningen i dessa ämnen är på onsdagarna på Bastionskolan.
Dessutom finns det lediga platser på Brassundervisningen. Här finns lediga tider måndag till fredag. Det finns även lediga platser i Dans för killar 8 till 12 år på fredagar.

För anmälan och mer information kontakta Kulturskolans expedition.

Nyheter på Kulturskolan

  • Premiärkonsert för Tvåornas kör i Trelleborg

    Över 250 elever i årskurs två stod 25 januari på scenen i Söderslättshallen och sjöng medryckande sånger ackompanjerade av Kulturskolans lärarorkester. Tvåornas kör är en del i kommunens kulturgaranti för barn och unga.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?