Välkommen till Kulturskolan

Kulturskolan är en skola som är till för alla som vill lära sig spela, sjunga, dansa, filma, fotografera eller spela teater. På skolan går elever i alla åldrar, från fyra år och uppåt.

På grund av den rådande pandemin rekommenderar vi endast en medföljande vuxen när eleven har lektion hos oss.

Kulturskolan ställer in alla publika arrangemang vårterminen ut. Det gäller alla former av uppträden, konserter, utställningar, etcetera som görs inför publik.
All undervisning fortsätter som vanligt tills vidare.

Tvåornas kör och Öppet hus flyttas till september. Datum meddelas senare.

Kulturskolan i Trelleborg kan med stor glädje konstatera att intresset för vår verksamhet är det största på länge. Vi har t.ex. rekordmånga danselever och rent allmänt är det stort intresse för våra övriga ämnen inom musik, teater, bild & form och film & animation.

Vi hoppas att alla ska hitta något i vårt utbud som verkar lockande och kommer du hit lovar vi dig att du blir väl omhändertagen.

Vi jobbar hårt för att nå så bra resultat som möjligt med alla våra elever och kompetensen är högsta tänkbara hos vår lärarpersonal.

Helt enkelt är det så att vårt största intresse är att någonting i vårt utbud ska bli ditt största intresse.

Lediga platser

Inför vårterminen 2020 har vi lediga platser på vår blockflöjtsundervisning och på vår celloundervisning. Hör av er till expeditionen, 0410-733065, för mer information.

Nyheter på Kulturskolan

  • Kulturskolans elever åker på lokal turné

    Kulturskolans elever kommer bland annat att bjuda på piano och sång.

    De vanliga konserterna blev inställda på grund av coronaviruset, men det hindrar inte Kulturskolans elever från att sprida musikalisk glädje. Nu avslutas terminen med en lokal miniturné där samtliga särskilda boenden i kommunen ska få besök.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!