Unikum - IUP på webben

Skolsystemet Unikum är en lärportal för våra kommunala förskolor och skolor. I Unikum kommer du som vårdnadshavare, elev och personal åt elevdokumentation, information och kommunikation.

Vårdnadshavare

Som vårdnadshavare kan du i Unikum ta del av information, följa ditt barns kunskapsutveckling och kommunicera med förskola, skola och fritidshem.

Det finns två sätt för dig som vårdnadshavare att logga in, antingen genom att använda appen Unikum Familj eller via Unikums inloggningssida. Appen är gratis och finns att ladda ner på mobiltelefon eller surfplatta i App Store och Google Play. Du loggar in med BankID, se guiden "Logga in som vårdnadshavare i Unikum (PDF-dokument, 193 kB)" hur du loggar in med BankID.

Om du loggar in på Unikum via webben ska du klicka på "annat sätt att logga in" och väljer "Trelleborg kommun för vårdnadshavare", se guiden "Logga in som vårdnadshavare i Unikum (PDF-dokument, 193 kB)".

Information om Unikum Familj på svenska

Information om Unikum Familj på engelska

Elev

I Unikum kan du följa din kunskapsutveckling och ta del av till exempel omdöme. Du kommunicerar även med dina pedagoger i Unikum kring din skolgång och ditt lärande.

Som elev kommer du åt Unikum via din elevdator. Behöver du som elev hjälp med Unikum ska du prata med din lärare eller mentor.

Om du loggar in via webben ska du klicka på "Trelleborg kommun för personal och elever".

Logga in via webben

Personal

Som personal kommer du åt Unikum via din arbetsdator. När du är inloggad i webbläsaren Chrome finns en länk till inloggningen i en bokmärkessamling.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!