Nyheter med etiketten "Vatten & Avlopp"

 • Elmätarbyten inställda till viss del

  Elmätare som sitter inne hos konsumenter kommer inte att kunna genomföras p.g.a. rådande omständigheter. Mätare som sitter i källare och på fasad kommer att uföras enligt schema.

 • Vattenläcka i Västra Vemmerlöv

  På grund av en vattenläcka i Västra Vemmerlöv, tvingas VA-avdelningen att stänga av vattnet akut idag den 19 mars. Områden som drabbas av vattenavstängningen är Hammarlöv by och Västra Vemmerlöv (väster om järnvägen).

 • Vattenläcka i Anderslöv

  På grund av en vattenläcka på Idrottsvägen i Anderslöv, tvingas VA-avdelningen att stänga av vattnet akut idag den 18 mars. Områden som drabbas av vattenavstängningen är intilliggande fastigheter.

 • Vattenläcka i Vallby

  VA- avdelningens personal har idag på morgonen uppmärksammat ett stort flöde av utgående vatten. Läcksökning visar på en vattenläcka i Vallby som under måndagen kommer att åtgärdas.

 • VA-arbete i Beddinge 23 januari

  VA-avdelningen kommer att utföra underhållsarbete på ledningsnätet i Beddinge torsdagen den 23 januari mellan klockan 09.00 och klockan 15.00.

 • Vattenläcka vid Hallasvängen

  På grund av en vattenläcka vid Hallasvängen i Trelleborg, tvingas VA-avdelningen att stänga av vattnet akut idag den 10 januari. Boende på Hallasvängen 23-37 drababs av vattenavstängningen. Reparationsarbetet orsakar även en begränsad framkomlighet för fordonstrafik under dagen.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , Nästa