Nyheter med etiketten "Vatten & Avlopp"

 • Vattenavstängning 13 december Klagstorp med omnejd

  VA-avdelningen kommer att laga en vattenläcka på vattenhuvudledningen vilket kommer att medföra avbrott i vattenleveransen den 13 december från och med klockan 09.00. Avbrottet berör boende i delar av Klagstorp, Vallby, Simlinge samt södra Åby. Arbetet beräknas vara färdigt under dagen.

 • Vattenavstängning 14 december Knäckekärr

  VA-avdelningen kommer att utföra arbete på vattenhuvudledningen vilket kommer att medföra avbrott i vattenleveransen den 14 december klockan 08.00-16.00. Avbrottet påverkar boende på Penningstråket, Myntvägen (västra sidan) samt Fondgränd.

 • Vattenavstängning 12 december i delar av Knäckekärr

  VA-avdelningen kommer att utföra arbete på vattenhuvudledningen vilket kommer att medföra avbrott i vattenleveransen på Skymningsvägen, Solskensvägen, Gryningsvägen och Månskensvägen den 12 december kl 09.00-16.00. Då vattnet åter är i drift kan det ibland förekomma missfärgning och luft i ledningarna, vilket åtgärdas med att spola försiktigt. Vi hoppas på minimala störningar.

 • Vattenavstängning Hansagatan, Strandgatan, Hamngatan 6 dec

  VA-avdelningen kommer att utföra underhållsarbete på VA-ventiler vilket kommer att medföra avbrott i vattenleveransen torsdagen den 6 december klockan 08.00-15.00. Avbrottet omfattar Hansagatan, Strandgatan 2-14 och Hamngatan 2, 24-36.

 • Vattenavstängning 24 november Östergatan 71 och 77

  VA-avdelningen kommer att utföra arbete på vattenhuvudledningen vilket kommer att medföra avbrott i vattenleveransen den 24 november kl 09.00-12.00 för fastigheterna på Östergatan 71 och 77.

 • Onaturligt i naturen

  Topsvipa

  Lär känna Topsvipan, snusmusen, T-rödingen och alla dom andra djuren i kampanjen som uppmärksammar att man inte ska slänga kemikalier, tops, snus och fimpar där det inte hör hemma.

 • Världstoalettdagen 19 november

  #fulspola #fultorka

  Nödsituationer kräver ibland att vi fultorkar oss med annat än toalettpapper. Släng då våtservetter, hushållspapper och annat skräp i papperskorgen istället för att fulspola ner det i toaletten. Då minskar risken för stopp och översvämningar av orenat avloppsvatten samtidigt som reningsverken får mindre skräp att hantera.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 21 , Nästa