Nyheter med etiketten "Trygg & Säker"

 • Var försiktig vid grillning och eldning

  Det är just nu väldigt torrt i skog och mark. Räddningstjänsten avråder därför starkt från att göra upp eld i skog och mark under de närmaste dagarna.

 • Nominera till civilkuragepris

  För första gången kommer Trelleborgs kommun i år att dela ut ett pris för civilkurage. Priset kommer att delas ut till en eller flera personer som gjort något utöver det vanliga för att öka tryggheten och säkerheten i vår kommun. Vem tycker du har gjort sig förtjänt av priset? Vi behöver din hjälp att utse vinnaren genom att nominera kandidater.

 • Slagsmål uppmuntras via sociala medier

  Under måndagskvällen larmades kommunens trygghetsvärdar till Parken av invånare som just bevittnat en ung flicka bli brutalt misshandlad.

 • Nu har Trygghetsvärdarna fått nya bilar

  Trygghetsvärdarna har fått nya bilar tydligt uppmärkta med text och Trelleborgs kommuns logotype.

  Trygghetsvärdarna har fått nya bilar i februari, tydligt uppmärkta med text och Trelleborgs kommuns logotype. De nya bilarna har nu rullat några mil på tillsyn och verksamhetsbesök på olika platser i kommunen.

 • Som förälder är du den viktigaste förebyggaren

  I det lokala förebyggande arbetet är ett gott samarbete avgörande för att kunna uppnå goda resultat. I Trelleborg finns samverkansgruppen USSP; "Ungdomsenheten, Skola, Socialtjänst, Polis". Tillsammans utvecklar vi ett långsiktigt förebyggande arbete, där målgruppen är barn och unga i åldern 0-20 år. Målet är att Trelleborg ska vara en trygg kommun att växa upp i.

 • Totalförsvar Skåne bygger vi tillsammans

  Överbefälhavare Micael Bydén och landshövding Anneli Hulthén.

  Under totalförsvarskonferensen ”Starka tillsammans” samlades representanter för Trelleborgs kommun, frivilligorganisationer, näringslivet, räddningstjänst, polis och andra regionala myndigheter för att tillsammans skapa en gemensam inriktning för Skånes totalförsvarsplanering.

 • Säker näthandel

  Handlar du kläder, mat eller prylar på nätet? Se till att skydda dig och dina uppgifter.

 • Förbered dig för storm och åska

  Stormar kan leda till att du måste klara dig en kortare eller längre period utan vare sig el eller vatten. Stormar kan också förstöra ditt hus eller annan egendom. Ta in eller surra fast lösa föremål på uteplatser och balkonger. Se också över byggnadsställningar och andra tillfälliga konstruktioner. Fortsätt att ta del av SMHI:s prognoser och lyssna på Sveriges Radio P4 för att följa med i vad som händer.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa