Nyheter med etiketten "Näringsliv"

 • Innovativ näringslivsfrukost

  Anna Gauffin af Uhrs, VD, QLOSS

  Torsdagsmorgonens näringslivsfrukost i Trelleborg handlade om innovation och om hur både kommunen och företagarna arbetar systematiskt och strukturerat med innovation för att nå framgång.

 • Vem får första guldpalmen?

  Palmtåget

  Guldpalmen heter det nyinstiftade pris som för första gången kommer att delas ut på Trelleborgsgalan den 16 november. Bakom priset står Visit Trelleborg, som ansvarar för utveckling av besöksnäringen i kommunen. Tre företag har nominerats till det nya priset – Bo-Göran Andersson som driver bland annat Palmtåget och palmbussen, Hallongården i Bodarp och Best Western Hotel Magasinet.

 • Årets kraftsamlare 2017 är nominerade!

  Metso Sweden AB, Modulbetong i Lund AB och ESV Fastfood/Sibylla har på olika sätt engagerat sig för fler trelleborgare i arbete och är nominerade till priset Årets kraftsamlare 2017.

 • Guld och gröna skogar på Trelleborgsgalan

  Nu kan du köpa biljetter till Trelleborgsgalan 16 november med Hasse Andersson som gästartist. Som vanligt blir det glitter och glamour när Söderslättshallen förvandlas till galasal!

 • Ny VD i Trelleborgs Hamn AB

  Jörgen Nilsson, 51 år, tar över som ny VD i Trelleborgs Hamn AB. Han efterträder nuvarande VD Tommy Halén som valt att gå vidare till nya utmaningar.

 • Vem är årets nyföretagare i Trelleborg?

  I samband med Trelleborgsgalan kommer i år ett nytt pris delas ut. Trelleborgs kommun samarbetar med Nyföretagarcentrum Öresund för att premiera årets nyföretagare i Trelleborgs kommun. Vinnaren får sedan representera Trelleborg i den nationella finalen som hålls i Stockholm.

 • Alla vägar bär till Trelleborg...

  Mats Ohlsson, Skånetrafiken

  Kanske inte, men temat för vårens sista Näringslivsfrukost var det ökade intresset för Trelleborg som besöks och bostadsort. Mycket folk hade sökt sig till Parken i arla morgonstund för att höra tre personer vittna om olika aspekter på Trelleborgs framtid.

 • Green Room drar till Valen

  John R Pickens och Pauli Korhonen arbetar på Green Room Trelleborg. Den 30 maj-2 juni kan du träffa dem på Valen när de tillfälligt flyttar sin verksamhet dit.

  Tisdag 30 maj till fredag 2 juni flyttar Green Room Trelleborg företagsinkubator verksamheten till inomhustorget mitt i Valens köpcentrum.

 • Bästa förbättringen i Skåne

  Resultatet av Svenskt Näringslivs årliga enkät kring Företagsklimat i kommunerna har blivit offentlig. Trelleborgs kommun står för den största förbättringen i Skåne. Förra året hamnade Trelleborgs snitt på 2.71 och i år steg snittet till 3.12.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa