Nyheter med etiketten "Museet"

 • Finissage SUSTAINABLE COUTURE

  Sista utställningsdagen söndag 26 augusti - finissage av utställningen SUSTAINABLE COUTURE
  Under sommaren har Trelleborgs Museum intagits av designern Frida Martinssons unika, sensuella och fantastiska skapelser.

 • En konstifik tur runt Trelleborg Museum

  Området runt Trelleborgs Museum och Axel Ebbes Konsthall är fullt av intressanta saker att utforska. Och nu finns det en konstkarta med kluriga frågor för hela familjen att hämta på museet, biblioteket eller på turistbyrån.

 • SUSTAINABLE COUTURE Frida Martinsson 16.6-26.8

  Designern Frida Martinsson, personen bakom märket BY FRIDA EM skapar klänningar och accessoarer som svävar i gränslandet mellan sinnlighet och avantgarde. Modigt, provokativt – och sensuellt!

 • Fira internationella museidagen

  18 maj firas Internationella museidagen världen över. Detta görs för att öka medvetenheten om museernas betydelse för samhällsutvecklingen.

 • Nell i stormen - trelleborgsflickan som gjorde världen till sin

  Collagebild med Nell Walden.

  En utställning som berättar om konst, passion och framtidstro, men som till en än större del berättar om tiden kring och efter förra sekelskiftet, två världskrig, depression och ett Europa i förvandling – 1900-talets Europa, sedd genom en äventyrlig och inte så lite strategisk kvinnas ögon.

 • Cosplay på Trelleborgs Museum

  Charlotta Teglasi Fernlund och hennes utställning Behind the Mask har intagit foajén på Trelleborgs Museum.

 • Axel Ebbe fyller 150 år - tisdag 27 mars!

  Det lilla barnet Axel Emil Andersson föddes den 27 mars 1868. Han växte upp som bondson i Hököpinge, en by som han förutom ett antal stormande år ute i Europa, var tämligen trogen hela livet.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , Nästa