Nyheter med etiketten "Evenemang"

 • Kulturskolans elever åker på lokal turné

  Kulturskolans elever kommer bland annat att bjuda på piano och sång.

  De vanliga konserterna blev inställda på grund av coronaviruset, men det hindrar inte Kulturskolans elever från att sprida musikalisk glädje. Nu avslutas terminen med en lokal miniturné där samtliga särskilda boenden i kommunen ska få besök.

 • Fira valborg digitalt

  Kurt Dahlman är årets vårtalare. Hör hans tal i filmen som producerats som ett digitalt alternativ till de traditionella valborgsfirandena.

  På grund av coronaviruset kommer många tvingas fira valborg på ett annorlunda sätt i år. Den som vill kan trots restriktioner ta del av både brasa, talare och körsång – på digital väg.

 • Digitalt valborgsfirande i Trelleborg

  Oliver Lazarevski filmar årets vårtalare Kurt Dahlman inför årets valborgsfirande som kommer att ske i digital form.

  Valborgsmässoafton närmar sig, men på grund av coronaviruset kommer många tvingas fira på ett annorlunda sätt i år. Den som vill kan trots restriktioner ta del av både brasa, talare och körsång – på digital väg.

 • Premiärmatch på nya Västervångshallen

  Nya Västervångshallen i Trelleborg.

  Söndag 1 mars var det premiärmatch på nya, fina Västervångshallen där Trelleborg Pirates mötte Högsbo inför fullsatt läktare och kommundirektör Fredrik Geijer gjorde första uppkastet.

 • Invigning av I Kim Walls fotspår

  Utställning I Kim Walls fotspår på Söderslättshallen.

  Kultur- och fritidsnämnden bjuder in till en officiell invigning onsdag 26 februari klockan 15.00 på Söderslättshallen i Kim Wall-foajén. Ordförande Thomas Nilsson i kultur- och fritidsnämnden inviger utställningen tillsammans med Ingrid och Joachim Wall.

 • Kärleksträd på Rådhustorget

  Kärleksträd på Rådhustorget.

  Kom och pynta kärleksträden på Rådhustorget på Alla hjärtas dag, fredag 14 februari! Du kan önska din favoritmelodi mellan klockan 10.00-12.00.

 • Lykttändning på Rådhustorget

  Lykttändare

  Varje år väljs en trelleborgare ut att få det ärorika uppdraget som lykttändare och inviga firandet av julen. Söndagen den 1 december tänds lyktan på Rådhustorget.

 • Årets galavinnare på Trelleborgsgalan

  För trettonde året i rad stod ett helt gäng glada vinnare på Trelleborgsgalans scen och tog emot sina respektive priser i de olika kategorierna.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , Nästa