Nyheter med etiketten "Energi"

 • Kund- och Fakturasupport stängt under eftermiddagen

  Kund- och Fakturasupport 0410-733800 är stängt under torsdagseftermiddagen. Det går bra att ringa kommunens växel på 0410-733000 då det gäller fakturafrågor samt frågor kring VA- och Miljötjänster. Det går också bra att skicka ditt ärende till e-postadressen .

 • Översvämningar i Trelleborg

  Efter skyfallen som drabbade Trelleborg under Midsommarhelgen samt idag onsdagen 29 juni, så drabbades ett 15-tal fastigheter av källaröversvämning. Främst är det fastigheter inom Granlundaområdet som drabbats.

 • Avgrävd vattenledning Önnarp

  På grund av avgrävd vattenledning i Önnarp är vattnet för tillfälligt avstängt. VA avdelningens personal är på väg dit för reparation.

 • Vattenavstängning Albäckafruns väg

  Vattnet kommer att stängas pga vattenläcka för fastigheter på Albäckafruns väg. Vattnet stängs under dagen och återkommer när arbetet är klart.

 • Onsdagen 25 maj stängt på 0410-733800

  Kund- och Fakturasupport TF 0410-733800 stängt 25 maj p.g.a. sammanträde. Allmänna frågor kan besvaras av kommunens kundtjänst på 0410-733000. Det går också bra att mejla på , så svarar vi så fort vi har möjlighet.

 • Bilen får sin kraft från ovan

  Tefabs VD Johan Sigvardsson invigningstalade.

  På torsdagen invigdes den första solföljaren i Trelleborg. Det är det kommunala bolaget TEFAB som satsat på en anläggning som gör det möjligt att ladda fyra elbilar samtidigt. Den sextio kvadratmeter stora solcellsytan producerar elkraft motsvarande behovet för två nybyggda villor.

 • Varm vinter gav återbäring

  All TEFAB:s el kommer från sol, vind och vatten

  2014 var ett varmt år, ett faktum som är bra för trelleborgarnas plånböcker men resulterar i minskad försäljning för det kommunala elhandelsbolaget TEFAB. Bolaget sålde sju procent mindre än året innan, en effekt av varm vinter och fortsatt svag konjunktur.

 • Börja spara pengar och energi!

  Energi

  Trelleborgs kommun bjuder in företagare till att inspireras under eftermiddagen den 27 november på Parken.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa