Nyheter med etiketten "Driftinformation"

 • Vattenläcka på Järnvägsgatan

  Arbeten med att laga en vattenläcka på Järnvägsgatan har påbörjats och även boende på Hantverkargatan påverkas.

 • Vattenavstängning i Skegrie på måndagseftermiddagen 23 oktober

  Under måndag 23 oktober kommer vattnet vara avstängt mellan klockan 12.00 och 16.00 på östra delen av Söderängen och Norrängen i Skegrie. När vattnet åter är i drift kan ibland luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas genom att spola försiktigt.

 • Akut vattenavstängning i Skåre och Tivolihusen, torsdag 19 oktober

  Vattnet stängs av akut i Skåre och Tivolihusen under torsdagen på grund av en vattenläcka. Läckan beräknas vara lagad under kvällen. Medan vattnet är avstängt finns en vattentank placerad vid Skåre hamnväg där det går bra att hämta vatten.

 • Vattenavstängning och lågt vattentryck i Önnarp/Gärdslöv 17 oktober

  På grund en vattenläcka på en huvudledning i Skurups kommun som förser Önnarp och Gärdslöv med dricksvatten kommer en del abonnenter i Önnarp och Gärdslöv vara utan vatten och en del ha dåligt vattentryck. Vattenläckan beräknas bli lagad under dagen.

 • Vattenavstängning i Skåre och Tivolihusen torsdag 12 oktober

  Avbrott i vattenleveransen för VA-abonnenter i Skåre och Tivolihusen under torsdag 12 oktober mellan 08.00 och 16.00. Avbrottet sker på grund av arbete på huvudledningen. En dricksvattentank där det går bra att hämta vatten under tiden är placerad vid Skåres hamnväg (tag med eget kärl). När vattnet åter är i drift kan det ibland förekomma luft och missfärgningar i ledningen, vilket åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Akut vattenavstängning på Frihedsgatan under torsdagen 12 oktober

  Vattnet stängs akut av på Frihedsgatan / Slussgatan /Krukmakaregatan under torsdagen på grund av en vattenläcka. Arbetet med att laga läckan beräknas bli klart under dagen. En vattentank där det går bra att hämta vatten under tiden placeras i vändzonen på Frihedsgatan. När vattnet åter är i drift kan luft och missfärgningar ibland förekomma i ledningen. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Nygatan stängs tillfälligt av

  Med anledning av VA-arbete stängs Nygatan, delen utmed västra nybygget på Centralskolans gamla tomt, av för genomfartstrafik 15/10 klockan 16:00 - 20/10 klockan 16:00.

 • Vattenläcka lagas i Södra Åby under fredagsförmiddagen

  Fem fastigheter på Östra bygatan i Södra Åby är utan vatten under fredagen, medan en vattenläcka lagas. Vattentank är placerad norr om dammen på Östra bygatan där det går bra att hämta dricksvatten tills vattnet är tillbaka.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 42 , Nästa