Nyheter med etiketten "Driftinformation"

 • Vattenavstängning i Beddingestrand

  VA-avdelningen kommer att utföra underhållsarbete på ledningsnätet i Beddingestrand den 14 november mellan klockan 08.30 och klockan 14.00. Boende på Dagsländevägen, Snytbaggevägen, Ekoxevägen, Skalbaggevägen, Rapsbaggevägen samt Ollonborrevägen påverkas av vattenavstängningen.

 • Akut vattenavstängning i Högalid

  Vattnet stängs av akut i Högalid idag den 13 november mellan klockan 10:00 och klockan 12:00. Boende på Högalids yttergränd påverkas av vattenavstägningen.

 • Akut vattenavstängning i Smygehamn

  I Smygehamn stängs vattnet av akut idag på grund av omkoppling av vattenledningar som ligger i utsatt läge i strandlinjen och läcker ut dricksvatten. Vattenavstängningen berör boende på Kinkelgatan, Jeppa Pers väg och Lundströms väg i Smygehamn.

 • Vattenavstängning i Klagstorp

  Vid ett planerat VA-arbete på Torggatan i Klagstorp tvingas vi tyvärr utöka området för vattenavstängningen som i inledningsskedet endast berörde enstaka fastigheter. Detta innebär att ytterligare fastigheter på Torggatan drabbas av vattenavstängningen. Vattnet beräknas vara åter i drift i eftermiddag igen.

 • Akut vattenavstängning i Östra torp

  På grund av en vattenläcka har vattnet stängts av akut i vissa delar av Östra torp. Boende på Tånevägen samt Östra torp kyrkoväg påverkas utav vattenavstängningen. Vattnet sätts åter i drift så fort reparationen av ledningen är klar.

 • Akut vattenavstängning i Södra Åby

  På grund av en vattenläcka i Södra Åby har vattnet stängts av akut. Vattenavstängningen påverkar boende på Södra byagatan samt Östra byagatan. Vattnet sätts åter i drift så fort reparationen är klar.

 • Akut vattenavstängning i Smygehamn

  På grund av en vattenläcka har vattnet stängts av akut på Månstigen, Solstigen samt Storkvägen i Smygehamn under eftermiddagen. Vattnet beräknas vara åter i drift ikväll vid klockan 17.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 13 , Nästa