Nyheter med etiketten "Driftinformation"

 • Vattenavstängning i Serresjö

  Torsdagen den 15 augusti tvingas VA-avdelningen att stänga av vattnet på Skogsnyckelvägen i Serresjö på grund av en vattenläcka som ska åtgärdas. Vattnet kommer att vara avstängt mellan klockan 09.00 till klockan 12:00.

 • Avbrott i vattentillförseln

  Efter att kraftig åska tidigare i dag slagit ut ett antal tryckstegringsstationer till vattennätet är nu vattentillförseln tillbaka överallt. Tryckstegringsstationen i Mellanköpinge är dock ur funktion ett par dagar. Vattnet leds under tiden in från ett annat håll på vattennätet. Ett försämrat tryck kan därför råda ett par dagar till.

 • Höga temperaturer att vänta

  SMHI utfärdade under onsdagen ett meddelande om höga temperaturer i Skåne län. Under de kommande sju dagarna kan vi räkna med temperaturer upp mot, och även över 30 grader.

 • Spara på vårt gemensamma dricksvatten

  Uppmaningen om att vara sparsam med dricksvattnet kvarstår inom Trelleborgs kommun. Tack vare att abonnenterna varit återhållsamma med vattenförbrukningen har vattenverken runt om i kommunen hittills i sommar klarat leveranserna.

 • Akut gatuavstängning Granevägen

  Med anledning av akut VA-grävning idag, den 23/5 stängs Granevägen av vid anslutningen till Köpingegatan. Infart till Granevägen får under avstängningen ske via Ekevägen.

  Granevägen är om allt går som det ska öppen igen kl 16:00.

 • Akut vattenavstängning i Gärdslöv

  På grund av en vattenläcka tvingas VA-avdelningen att akut stänga av vattnet i Gärdslöv. VA- personal är på väg ut för att reparera vattenledningen.

 • Akut vattenavstängning på Tallvägen

  Vattnet stängs av akut för boende på Tallvägen med omnejd då det vid ett VA- arbete konstaterades en vattenläcka som omedelbart måste åtgärdas. Läckan beräknas vara åtgärdad ganska snabbt under dagen, men ett flertal fastighetsägare berörs.

 • Information om självavläsningskort för vattenmätare

  Ett tekniskt problem uppmärksammades i samband med utskicket av självavläsningskort för vattenmätare. En del av kommuninvånarna har fått ett kuvert med för många självavläsningskort i. På självavläsningskorten står det samma apparatnummer och kundnummer, men olika inloggningsuppgifter och lösenord.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 9 , Nästa