Nyheter med etiketten "Corona"

 • Viktig information om coronaviruset och covid-19

  Trelleborgs kommun följer utvecklingen kring coronaviruset och sjukdomen covid-19. Kommunala verksamheter påverkas i olika grad av viruset. Kommunen agerar med stöd av Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 • Fem filmer om Trelleborg i coronatider

  Sam Larsson, drifttekniker på VA-avdelningen i Trelleborgs kommun.

  Coronaviruset drabbar oss alla. I Trelleborg jobbar vi tillsammans för att vår kommun ska vara en trygg och säker plats för alla invånare – barn som äldre.

 • Trelleborgs kommun följer nya direktiv för folksamlingar

  Från och med söndag tillåts folksamlingar på max 50 personer. Regeringens beslut gäller för hela landet och Trelleborgs kommun analyserar nu hur det nya direktivet påverkar kommunala verksamheter och arrangemang.

 • Trelleborgs kommun bidrar lasarettet med skyddsvisir

  För att säkra behovet av skyddsvisir på lasarettet i Trelleborg tillverkas det nu visir på alla tillgängliga ställen. På lasarettet tillverkar man själva visir med hjälp av 3D-printer och OH-papper. I ett förråd på Trelleborgs kommuns gamla AV-central fanns inte mindre än 1500 OH-papper som på fredagsmorgonen lämnades över till lasarettet

 • Trelleborgs kommun ställer in sina valborgsfiranden

  Trelleborgs kommun ställer i år in sina valborgsfiranden. Det innebär att inga valborgsbrasor med tillhörande arrangemang kommer att genomföras på Trelleborgen, i Stadsparken eller på Dalabadet den 30 april.

 • Vi jobbar hårt för att lösa det praktiska

  Zouhair Arabi Eter, chef för enheten Näringsliv, och hans medarbetare ansvarar för att samordna och följa upp punkterna i åtgärdspaketet för näringslivet i Trelleborg.

  Kommunstyrelsens arbetsutskott tog i måndags beslut om ett åtgärdspaket för att stötta det lokala näringslivet som drabbats hårt i spåren av coronapandemin.

 • Färdtjänstkunder erbjuds ensamresor

  Trelleborgs kommun följer de åtgärder som Skånetrafiken vidtar för sina serviceresor. Alla som reser med färdtjänst erbjuds i mån av plats att resa ensamma i fordonen för att minska risken för smittspridning av coronaviruset.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , Nästa