Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Välkommen på digital Näringslivsfrukost

Publicerad:

Årets andra näringslivsfrukost blir en webbsändning som du kan följa från kontoret eller hemma i soffan. När du anmäler dig har du möjlighet att skicka in frågor som du vill att vi tar upp under frukosten.

Näringslivsfrukosten den 28 maj blir en webbsändning.
Foto: http://pixabay/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Näringslivsfrukosten den 28 maj blir en webbsändning.

Tid: Torsdagen den 28 maj, klockan 7.45
Plats: Via länk
Anmäl dig senast: 25 maj

Vill du ha frukost? Om du följer sändningen från en adress i Trelleborg kan vi leverera en frukostpåse till dig dagen innan.
Anmäl dig här så får du frukost och länk till sändningen!

Fixar du frukost själv?
Anmäl dig här så skickar vi en länk till sändningen!

Två aktuella ämnen är morgonens tema - mätningar och åtgärder

Företagsklimatet mäts av flera olika aktörer, men vad visar mätningarna egentligen och hur kan vi tillsammans använda resultaten för att förbättra och utveckla vårt arbete? Vi diskuterar tillammans med Ellen Dahl från Svenskt näringsliv och Greger Ragnarsson från samhällsbyggnadsförvaltningen i Trelleborgs kommun.

Vi är alla påverkade på ett eller annat sätt av den pågående coronapandemin. Kommunstyrelsens ordförande, Mikael Rubin, diskuterar insatser och åtgärder tillsammans med Frans Hellstrand, ordförande i Företagarna Trelleborg. Vi kommer även att få höra från Region Skåne vilka insatser de har vidtagit och vilken typ av hjälp de erbjuder till företagare.

Jörgen Flink från kultur och fritidsförvaltningen i Trelleborg är moderator för sändningen.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?