Tyngdlyftning, bågskytte eller ishockey – vem vinner Årets Idrottsprestation på Trelleborgsgalan?

Publicerad:

Ida Edvarsson, Joakim Limås eller Trelleborg Vikings - vem tar hem kultur- och fritidsnämndens pris Årets idrottsprestation på Trelleborgsgalan?

Joakim Limås, Trelleborgs Bågskytteklubb är en av tre nominerade till kultur- och fritidsnämndens pris Årets Idrottsprestation på Trelleborgsgalan.
Foto: Hampus Borgström Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Joakim Limås, Trelleborgs Bågskytteklubb är en av tre nominerade till kultur- och fritidsnämndens pris Årets Idrottsprestation på Trelleborgsgalan.

För att stimulera och uppmärksamma ambitiösa och framgångsrika idrottsutövare i Trelleborg utdelar kultur- och fritidsnämnden årligen ett idrottspris på Trelleborgsgalan.

De nominerade är...

  • Ida Edvarsson, United Fighters - skånsk mästare på DM i tyngdlyftning för juniorer med tre guldmedaljer hem till Trelleborg, skånskt rekord i ungdomsklass och juniorklass med 50 kg i ryck, 60 kg i stöt, totalt 110 kg i viktklass 55 kg.
  • Joakim Limås, Trelleborgs Bågskytteklubb – trelleborgsbågskytt rankad etta i Sverige både inomhus och utomhus med en bra säsong både individuellt och i lag, bland annat SM-silver i compound och brons i lagtävlingen, niondeplats i SM inomhus och etta i lag plus fina placeringar i tävlingar utomlands.
  • Trelleborg Vikings - Sveriges sydligaste hockeylag med A-laget i division 2, Region Syd efter ett elitkval för juniorerna för första gången där huvuddelen av truppen även tog seniorlaget till division 2.

Vinnaren meddelas på Trelleborgsgalan torsdag 21 november. Föreningar kan köpa läktarbiljetter för 100 kronor per styck för att finnas på plats vid prisutdelningen! De tre nominerade kommer att erbjudas en gratisbiljett till Trelleborgsgalan.

Kriterier

Pristagaren ska bo i, vara verksam i eller ha alternativt ha haft en stark anknytning till kommunen.

  • Priset ska utdelas till den eller de som utfört goda idrottsprestationer i Trelleborg eller i nationella och/eller internationella sammanhang.
  • Priset kan utdelas till elit-, proffs-och/eller motionsidrottare.
  • Priset kan utdelas till utövare i lagidrott och/eller individuell idrott.
  • Sportaktiviteten skall vara organiserad i ett riksförbund.
  • Pris kan utdelas flera gånger till samma person eller lag.

Trelleborgsgalan

Hjälpte informationen på den här sidan dig?