Vi vill nå ut till föräldrar!

Publicerad:

Är du förälder till en ungdom som varken studerar eller arbetar? Vill du veta vilka möjligheter som finns och hur ni ska komma vidare? Då är du välkommen till Fredrik Persson och Ragnar Öhman, de är experter på just det.

Ragnar Öhman och Fredrik Persson bjuder in föräldrar till unga som varken arbetar eller studerar för att informera om sitt arbete.
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Ragnar Öhman och Fredrik Persson bjuder in föräldrar till unga som varken arbetar eller studerar för att informera om sitt arbete.

Fredrik Persson och Ragnar Öhman arbetar för att fånga upp unga trelleborgare som varken studerar eller arbetar för att ge råd, stöd och motivation för att börja plugga eller hitta ett jobb.

- Ibland går det inte som man har planerat, det är okej! Men då finns vi här och erbjuder en alternativ väg. Ibland är det den här pushen man behöver för en nystart, säger Ragnar.

På onsdag den 16 oktober bjuder de in till informationsmöte för alla föräldrar som undrar vad kommunen kan göra för att stötta ungdomar som ännu inte hittat vilken väg de vill gå.

- Vi vill nå ut till föräldrar med vilken möjlighet det här är för deras barn. Vi har ju massor att erbjuda och gör alltid individuella planeringar för att kunna ge rätt stöd i till exempel vägledning mot studier, jobbsök eller praktik, säger Fredrik.

Välkommen med frågor och funderingar!

Tid: Onsdag den 16 oktober klockan 18.00-18.30
Plats: Gasverksgatan 3 B, byggnad B

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!