Trelleborgs kommun stöttar de lokala företagen

Publicerad:

Trelleborgs kommuns upphandlingsavdelning har nu tagit fram årets planerade upphandlingar, Upphandlingsplan 2019. Upphandlingsplanen är skapad för våra företag i kommunen, och för att underlätta dialogen med oss.

Upphandlingsplanen kommer att uppdateras varje kvartal. Efterhand som upphandlingsuppdragen blir klara läggs de sedan i vårt upphandlingssystem där man som företag registrerar sig och deltar i själva upphandlingen.

- Vi välkomnar alla kontakter och frågor om innehållet i de planerade upphandlingarna. Vi kommer också att, som förra året, hålla en upphandlingsskola för intresserade företag under våren / året för att öka förståelsen och visa att det inte är så krångligt att delta i en upphanling, säger Kristian Silverberg, upphandlingschef.

Kristian berättar vidare att det finns ett åttiotal planerade upphandlingar på gång under 2019. Och just nu finns det 24 annonserade upphandlingar i upphandlingssystemet. Mer information och inbjudan om upphandlingsskolan kommer under våren i våra näringlivsutskick och här på webbplatsen.

Direktlänk till kommande upphandlingar
Direktlänk till upphandlingsdatabasen

Hjälpte informationen på den här sidan dig?