Unga vuxna-projekt vill ha fler berättelser

Publicerad:

Unga Vuxna Trelleborg fortsätter sitt arbete med fokus på att öka unga människors inflytande och utveckla samhällsservicen.

Unga Vuxna Trelleborg är ett initiativ av socialpsykiatrin i Trelleborgs kommun tillsammans med Arbetsförmedlingen och vuxenpsykiatrin inom Region Skåne. Projektet finansieras av Trelleborgs samordningsförbund.

Projektet arbetar med att aktivt söka upp unga personer i åldern 18-30 år bosatta i Trelleborg för att ta del av deras berättelser och erfarenheter av myndighets- och vårdkontakter. Syftet är att med hjälp av dessa berättelser samla ihop erfarenheter, förslag och idéer kring hur samhällsservicen kan utvecklas på bästa sätt utifrån behoven som finns hos målgruppen.

Bjuder in professionen

För att nå bästa möjliga resultat arbetar Unga Vuxna Trelleborg också för att bjuda in personer från professionen som kan dela med sig av sina erfarenheter av hur det är att arbeta med den aktuella målgruppen.

Projektet har en egen webbplats och Facebook-sida där aktuell information samlas. Där hittar du som vill veta mer bland annat en introduktionsfilm om Unga Vuxna Trelleborg, kontaktuppgifter om du vill anmäla ditt intresse samt information om saker som är på gång den närmaste tiden. Till exempel hålls en workshop den 22 maj med anmälan senast den 14 maj.

Mer information

Webbplats: www.ungavuxnatrelleborg.nu
Facebook: ungavuxnatrelleborg

Hjälpte informationen på den här sidan dig?