Många möten när exploatörer bjöds in till mingel

Publicerad:

Drygt 50 personer från 45 olika företag deltog när Trelleborgs kommun arrangerade den årliga exploatörsträffen i fredags. På listan fanns både byggföretag och arkitektfirmor.

Årets exploatörsträff var upplagd som ett mingel där besökare fick möjlighet att ställa frågor till både tjänstepersoner och politiker.
Foto: Fanny Nyberg Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Årets exploatörsträff var upplagd som ett mingel där besökare fick möjlighet att ställa frågor till både tjänstepersoner och politiker.

Exploatörsträffen hade fokus på pågående och planerade stadsutvecklingsprojekt och näringslivssatsningar. Kommundirektör Fredrik Geijer gav en kort introduktion om kommunen prioriteringar och planer och därefter kunde de inbjudna gästerna mingla med varandra och ställa frågor till tjänstepersoner och politiker från Trelleborgs kommun.

Vid olika stationer lyftes bland annat projekten Övre och Stadsparkskvarteren, Västra Sjöstaden samt Kuststad 2025 fram. Dessutom fanns fyra exploatörer som valt att satsa i Trelleborg på plats vid stationerna för att berätta om sina projekt.

EU-logga

Kommande exploatörsträffar

Representerar du ett byggföretag, en arkitektfirma eller liknande? Är du intresserad av att vara med och utveckla Trelleborg, från hamnstad till attraktiv kuststad? Anmäl dig till något av våra nyhetsbrev så får du information och inbjudningar till kommande exploatörsträffar.

Prenumerera på information om näringsliv

Prenumerera på information om Kuststad 2025

Hjälpte informationen på den här sidan dig?