Dialogmöte om planer för västra verksamhetsområdet

Publicerad:

Fastighetsägare och verksamhetsutövare var under onsdagen inbjudna till dialogmöte kring framtidsplanerna för västra verksamhetsområdet.

Synpunkter och förbättringsförslag samlades in under dialogmötet om västra verksamhetsområdet i Trelleborg.
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Synpunkter och förbättringsförslag samlades in under dialogmötet om västra verksamhetsområdet i Trelleborg.

Ett 40-tal företagare kom för att lyssna till kommunens utvecklingsidéer och för att ta chansen att ställa frågor och lämna sina synpunkter.

- Det är roligt att se att så många tog sig tid att komma hit och engagerar sig för att skapa ett attraktivt verksamhetsområde tillsammans med oss, säger kommundirektör Fredrik Geijer.

Planprogrammet som presenterades handlade om Ståstorp 2:3 med flera, den del väster om Hedvägens förlängning ut mot Maglarpsrondellen som idag är jordbruksmark.

- Det är ett attraktivt område som är viktigt ur flera aspekter och vi har många som är intresserade av att etablera sig här, säger Anna Engblom Näringslivsstrateg.

Syftet med mötet var att i ett tidigt skede informera aktiva på området om de planer som är på gång och att samla in frågeställningar och synpunkter på både nuläge och framtid.

- Nu samlar vi ihop företagarnas förslag på förbättringar, sätter prioriteringar och genomför efterhand, säger kommunstyrelsens ordförande Mikael Rubin.

- Vissa saker kan vi lösa ganska snabbt, andra kräver att vi hittar en lösning som håller över tid, men vi tar med oss alla synpunkter som kommit fram, säger Fredrik Geijer.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!