Vad händer i Trelleborg idag och imorgon?

Publicerad:

Nu visas evenemangskalendern på digitala informationsskärmar på Trelleborgs Turistcenter, Badhuset, Kulturskolan, Parken, Söderslättshallen och Trelleborgs Museum - inom kort även på Centralstationen och på Trelleborgen.

Digital informationsskärm på Söderslättshallen som visar dagen evenemang i Visit Trelleborgs evenemangskalender.
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Digital informationsskärm på Söderslättshallen som visar dagen evenemang i Visit Trelleborgs evenemangskalender.

Digitalisering är en del av kommunens resa mot en kommun i framkant. Digitaliseringsrådet arbetar aktivt med att samordna verksamheternas behov och utveckla kommunens digitala service, tjänster och informationsspridning för att skapa nytta och tillgänglighet för dagens och framtidens trelleborgare.

Digitala informationsskärmar är en del av kultur- och fritidsnämndens beslut på visioner och mål för idrotts-, fritids- och kulturområdena i Trelleborg 2019-2020. Framtaget system visar automatiskt dagens Facebooknyheter, dagens bokningar i idrottsanläggningar och dessutom inlagda evenemang idag och imorgon från Visit Trelleborgs webbplats – helt datorstyrt, automatiskt per datum.

Det händer alltid någonting i Trelleborg - konserter, utställningar, matcher med mera... Föreningar och arrangörer ombedes att registrera in sina evenemang till

Evenemangskalender Visit Trelleborg

Bokningar på idrottsanläggningar, hallar och fotbollsplaner i Trelleborgs kommun

Hjälpte informationen på den här sidan dig?