Trelleborgs Lasarett på näringslivsfrukosten den 24 januari

Publicerad:

Sjukhuset – en medspelare i en attraktiv stad. Torsdagen den 24 januari har vi bjudit in Lasarettet Trelleborg till årets första näringslivsfrukost.

Sjukhuschef Marco Brizzi kommer tillsammans med kommunikationsstrateg Evelina Andrén att prata om Lasarettet Trelleborg och deras vision om att vara en medspelare i marknadsföringen av platsen Trelleborg. De hoppas på många diskussioner tillsammans med dig.

Marco, varför tycker du att det är viktigt att komma till näringslivsfrukosten?
- Lasarettet Trelleborg är en stor arbetsgivare i staden och en av våra största utmaningar är att få fler att vilja arbeta hos oss. Trelleborgs rykte är oerhört viktigt när vi ska rekrytera och få nya samarbetspartners: hur är det att leva och arbeta i Trelleborg? Hur kan sjukhuset, tillsammans med näringsliv, invånare och kommun, bidra till att göra Trelleborg till en ännu mer attraktiv plats?

- Vi har en vision om att vara mer än bara ett sjukhus i Trelleborg och tror att stadens storlek skapar bra möjligheter för att bygga långsiktiga relationer som alla tjänar på, säger Marco Brizzi, sjukhuschef för Lasarettet Trelleborg.

Evelina, vad innebär det att arbeta med platsvarumärket Trelleborg?
- Platsvarumärket Trelleborg ägs av alla som lever och verkar på platsen Trelleborg. Som i all annan marknadsföring handlar det om att skapa känslor, bygga relationer och få människor att agera.
I detta fall är agerandet vi vill åstadkomma att fler flyttar till, besöker, börjar arbeta, har evenemang eller etablerar sitt företag i Trelleborg. Detta skapar tillväxt och det tjänar alla i Trelleborg på.

- Varumärket Trelleborg byggs inifrån och ut. Det är vi som lever på platsen som skapar bilden. Det som sägs i reklamkampanjer måste stämma överens med det vi som bor och jobbar här berättar om Trelleborg – i små och stora samtal. Det är med andra ord ingen raketforskning. Men detta är någonting som vi gör tillsammans och utmaningen är att kraftsamla, skapa engagemang och att arbeta konsekvent.

Traditionsenligt hälsar Kommunstyrelsens ordförande välkommen till morgonens näringslivsfrukost.

Givetvis bjuds det på möjligheter till mingel och kontaktskapande. Glöm inte dina visitkort!

Tipsa en vän
Bjud gärna med en kollega eller en annan företagare.

Tid: Torsdagen den 24 januari, kl. 07:45-08:45, med mingel från kl. 07:15
Plats: Parken, Norregatan 46-48
OSA: Senast den 22 januari 2019
Frågor skickas till:

Anmäl dig här

Tid

Program

07:15

Dörrarna öppnas för frukost och mingel

7:45

Kommunstyrelsens ordförande hälsar välkommen

7:50

Presentation av Lasarettet Trelleborg och sjukhusets vision om att vara en medspelare i platsmarknadsföringen av Trelleborg. Marco Brizzi, sjukhuschef och Evelina Andrén, kommunikationsstrateg

8:15

Diskussion: Platsmarknadsföring – hur kan näringsliv och offentliga aktörer med enade krafter utveckla och marknadsföra Trelleborg?

8:35 

Dragning av vinnarna i visitkortstävlingen

8:45

Slut för dagen, men kaffe och frukost finns, mingla gärna vidare

Hjälpte informationen på den här sidan dig?