Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Ny rekryteringsträff hos Kraftsamling Trelleborg

Publicerad:

På fredag 1 februari öppnar rekryterarna på Kraftsamling Trelleborg på nytt dörrarna till en rekryteringsträff för hela Trelleborg.

Den här fredagen söker Kraftsamling ett antal lagerarbetare och montörer för säsongsanställningar i ett väletablerat tältuthyrnings- och eventföretag i Malmö. Kravprofilen är blygsam: God svenska eller engelska och god fysik behövs för att klara jobben.

Rekryteringsträffarna är ett sätt för Arbetsmarknadsförvaltningen och Kraftsamling Trelleborg att skapa direktkontakt med arbetssökande i kommunen och snabbt och effektivt hitta ny personal till rekryterande arbetsgivare i Trelleborg och sydvästra Skåne. Första rekryteringsträffen hölls i början av oktober förra året. Hittills har 282 arbetssökande valt att besöka träffarna på Östra Vallgatan och informera sig om de aktuella jobben. Ett stort antal besökare har också tagit möjligheten att anmäla intresse för jobben genom att ta en snabbintervju på plats med någon av rekryterarna.

Mer information om aktuella rekryteringsträffar, Kraftsamlings övriga rekryteringsuppdrag och ansökningsprocess hittar du på www.kraftsamlingtrelleborg.se.

Kraftsamlings rekryteringsträffar hålls varje helgfri fredag klockan 9.00 på Östra Vallgatan 2 i Trelleborg. Alla arbetssökande trelleborgare är välkomna.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?