Ny samhällsbyggnadschef börjar i vår

Publicerad:

Anna Thott blir ny samhällsbyggnadschef i Trelleborg. Det beslutade kommunstyrelsen på sitt sammanträde i veckan. Anna kommer närmast från en tjänst som plan- och byggchef i Höganäs och ser framemot att engagera sig i alla stora och spännande utvecklingsprojekt i Trelleborg.

- Eftersom jag brinner för ledarskap och stadsbyggnad i ett vidare begrepp var tjänsten som samhällsbyggnadschef i Trelleborg svår att motstå, säger Anna Thott.

Som förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen kommer hon att få en viktig roll i utvecklingen av Trelleborg.

- Trelleborg har många stora och spännande projekt framför sig. Jag ser fram emot att få jobba med dessa, och så ska det bli väldigt roligt att lära känna mitt nya ”gäng”, säger Anna Thott.

Kommundirektör Fredrik Geijer ser fram emot att Anna Thott ska börja arbeta i Trelleborgs kommun.

- Det är med stolthet och glädje som vi hälsar Anna varmt och hjärtligt välkommen till Trelleborg. Anna är en mycket välmeriterad och erfaren chef och ledare med stor erfarenhet som kommer att passa väl in i vår organisation, kommunledning och förvaltning, säger kommundirektör Fredrik Geijer.

Även kommunstyrelsens ordförande Mikael Rubin är nöjd med rekryteringen av Anna Thott.

- Trelleborgs kommun fortsätter att som arbetsgivare attrahera erfarna medarbetare. Anna får ett viktigt uppdrag i vår kommuns spännande pågående utveckling, säger Mikael Rubin.

Enligt beslutet i kommunstyrelsen ska Anna Thott tillträda tjänsten senast 1 april.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!