Två frukostträffar för företagare

Publicerad:

Veckan efter påsk bjuder Trelleborgs kommun in till två olika frukostträffar för företagare. Den 25 april handlar det om säkerhet och trygghet och den 26 april är temat handel.

Näringslivsfrukost i Parken.
Foto: Fanny Nyberg Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Näringslivsfrukost i Parken.

Företagare hälsas välkomna till en temafrukost om trygghet och säkerhet torsdagen den 25 april klockan 07.30-10.00 på Parken i Trelleborg.

Medverkande i programmet är bland annat Polisen, Tullen, trygghetsvärdarna från Trelleborgs kommun samt olika säkerhetsföretag som berättar om sin verksamhet och hur du som företagare kan arbeta brottsförebyggande.

Läs mer och anmäl dig till frukosten med tema säkerhet och trygghet här.

Den 26 april klockan 08.00-09.00 i Sessionssalen, Rådhuset, presenterar Marie Enhörning som presenterar Svensk Handels två rapporter ”Det stora detaljhandelsskiftet” och ”Den fysiska handeln i en digitaliserad värld” med en Trelleborgstwist.

Handeln står mitt i en strukturomvandling. Hur vi handlar, var vi handlar och hur varorna når oss har snabbt förändrats. Hur kommer framtiden se ut när konsumenterna har fler kanaler att handla genom än tidigare? Hur påverkar det våra städer och finns det något vi kan göra för att bibehålla trevliga, livfulla stadskärnor?

Läs mer och anmäl dig till frukosten med tema handel här.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?