September

 • Vattenavstängning Sörby med omnejd 1-2 oktober

  VA-avdelningen kommer att utföra arbete på vattenhuvudledningen vilket kommer att medföra avbrott i vattenleveransen för boende på Sörbyvägen, Sörby gamla byaväg, Sörby västra byaväg och Flyganättsvägen. Arbetet pågår den 1 oktober kl 08.00-16.00 och 2 oktober kl 08.00-16.00.

 • Vattenavstängning i Beddingestrand

  VA-avdelningen kommer att utföra underhållsarbete på ledningsnätet den 27 september mellan klockan 08.3o och klockan 12.30. Detta kan innebära kortvariga avbrott i vattenförsörjningen eller reducerat vattentryck för boende på Enevägen, Bergtallsvägen, Furuvägen, Lärkträdsvägen och Silvergransvägen.

 • Fågelsångens förskola hissar Grön Flagg

  Förskollärarna Susanna Lanelius (t v) och Linnea Andersson har tillsammans med barnen och övrig personal arbetat i ett års tid för att få Fågelsångens förskola Grön Flagg-certifierad.

  Idag fick Fågelsångens förskola i Trelleborg hissa Grön Flagg för sitt aktiva hållbarhetsarbete. Grön Flagg är ett program, som syftar till att väcka barns och ungas nyfikenhet kring hållbarhetsfrågor.

 • Biblioteksveckan...

  Biblioteksveckan 2018.

  Under nästan en hel vecka under hösten kan du komma till Trelleborgs bibliotek och lyssna på spännande människor som har fullt av spännande ämnen att berätta om. I år är Biblioteksveckan mellan 15 - 18 oktober.

 • Välbesökt temadag om hållbar stadsutveckling

  Kerstin Rubenson från RISE (Research Institutes of Sweden) föreläste om den hållbara staden.

  Under tisdagen arrangerade Trelleborgs kommun en dag med föreläsningar och samtal kring temat hållbar och klimatsmart stadsutveckling. Diskussionerna handlade även om det aktuella byggprojektet Övre och Stadsparkskvarteren.

 • Nu finns hjärtstartare på Albäckshallen

  Hjärtstartare

  Nu finns hjärtstartare monterad på Albäckshallen och registrerad i Hjärtstartarregistret. Trelleborgs kommun erbjuder gratis HLR-utbildning för föreningar. Nästa utbildningstillfälle kommer att bokas när tillräckligt många intresseanmälningar finns.

 • Nya undersökningar på Phylatterion

  Saneringen av kvarteret Phylatterion vid Bryggaregatan/Ståstorpsgatan har diskuterats under en följd av år. Nu går arbetet in i nästa fas, i mitten av oktober startar arbetet med kompletterande undersökningar.

 • Se upp för vilt!

  Bild på rådjur

  Under hösten sker det många viltolyckor. Ta del av tipsen och var försiktig när du rör dig ute på vägarna.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , Nästa