Oktober

 • Service, glasklart eller skönhet?

  En av de tre nominerade till Årets Nyföretagare i Trelleborg är Daniel Glans.

  Spridningen är stor bland de tre verksamheter som nominerats till Årets Nyföretagare. Karlssons Mek & service, Glans fönsterputs och Mias skönhetshörna är de tre som tävlar om priset. Det är affärsidén som bedöms och om den kan anses vara utvecklingsbar.

 • Vattenavstängning i Klagstorp

  Vid ett planerat VA-arbete på Torggatan i Klagstorp tvingas vi tyvärr utöka området för vattenavstängningen som i inledningsskedet endast berörde enstaka fastigheter. Detta innebär att ytterligare fastigheter på Torggatan drabbas av vattenavstängningen. Vattnet beräknas vara åter i drift i eftermiddag igen.

 • Akut vattenavstängning i Östra torp

  På grund av en vattenläcka har vattnet stängts av akut i vissa delar av Östra torp. Boende på Tånevägen samt Östra torp kyrkoväg påverkas utav vattenavstängningen. Vattnet sätts åter i drift så fort reparationen av ledningen är klar.

 • Maria Glawe – vinnare av Guldäpplet 2018

  Maria Glawe vinnare av Guldäpplet 2018

  Stort grattis till Maria Glawe, speciallärare med inriktning språk-, läs- och skrivutveckling och förstelärare på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg, som tidigare idag vann Guldäpplet 2018 på Skolforum & Framtidens Lärande på Stockholmsmässan i Älvsjö.

 • Buttbrain och Härvan

  Buttbrain och Härvan.

  På Parken kan du på fredagen den 16 november lyssna på två punk/rock-band från Malmö, banden heter Buttbrain och Härvan.

 • Söderslättsgymnasiets yrkeselever får internationell arbetslivserfarenhet

  Elever från Barn- och fritidsprogrammet, Handel- och administrationsprogrammet samt Hantverksprogrammet på Söderslättsgymnasiet får internationella kontakter och erfarenhet av utlandsarbete under sin studietid. Detta möjliggörs genom utlandspraktik under deras arbetsplatsförlagda lärande (APL).

 • Vilka är kommunens trygghetsvärdar?

  Trygghetsvärdarna har sedan i somras gjort sig bekanta med många i kommunen. Under de kommande sex veckorna kommer trygghetsvärdarna presenteras en och en här på webbplatsen för att öka deras bekantskap ytterligare.

 • Allmännyttan vill leda digitaliseringen i branschen

  AB TrelleborgsHem har anslutit sig till Allmännyttans digitaliseringsinitiativ. Det är en treårig satsning som vill accelerera digitaliseringen i allmännyttan. Initiativet är ett resultat av Allmännyttans digitala agenda som har som mål att bygga upp kompetens för att SABOs medlemsföretag ska bli starkare aktörer, driva utvecklingen i strategiskt viktiga frågor samt stödja digitalisering i medlemsbolagen.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa