Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Nu är årets sommarlovsprogram klart

Publicerad:

Trelleborgs kommun arrangerar gratis sommarlovsaktiviteter för barn 6-15 år tillsammans med lokala ungdomsföreningar. På årets stora satsning Sommar på Dala kommer det att finnas massvis med aktiviteter måndag – fredag klockan 10-18 hela sommaren!

Sommarlovskul i Trelleborg
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Sommarlovskul i Trelleborg

Kom på Öppet Hus och invigning på sommarlovets första dag 18 juni, sedan kan du vara på Dalabadet hela sommarlovet där det kommer att finnas basket, boule, boxning, dans, Fritidsbanken, gymnastik och akrobatik, fotboll, handboll, innebandy, musikanläggning och högtalare, måleri, rugby, Språkcafé, thaiboxning, ungdomsyoga, Vattenverkstad med mera...

Sommarlovskul bjuder också på Funkis- sång och dans, gycklarskola, historiska instrument, levande verkstad med konstnär och konstpedagog, lär dig göra din egen android-app, matlagning, måleri och kreativt skapande, Palmens Fotbollscamp, pileflätning, Riddarsällskapet Silverfalken, skapande med jord och lera, smeden på Trelleborgen, sommarateljé på Museet, sommargolf, sommarlovsteater, Sustainable Couture, sy din egen tygkasse eller ryggsäck, teater och dansskola, Trelleborg Streetbasket Tour, trollerikurs, tyngdlyftning, Vattenverkstad på flera stränder och vikingalajv på Trelleborgen.

I samarbete med TwoTouch erbjuds kommunalt sommarjobb för ungdomar som arbetar med sommarlovsaktiviteterna på Dala. På Fritidsbanken på Dalabadet kan du låna gratis sportutrustning till och med 17 augusti då det är avslutning.

Fritidsgårdarna har sommarlovskul varje onsdag inklusive gratis buss. Alla är välkomna! För program, se fritidsgårdarnas App UNG i TRELLEBORG.

Sommarlovsprogram skickas till alla grundskolor i Trelleborgs kommun i början av juni.

Föranmälan och frågor

Många aktiviteter har öppet för alla med möjlighet till drop-in på aktiviteterna för den som spontant vill vara med. Övriga aktiviteter kräver föranmälan och har begränsat antal platser.

Frågor besvaras av respektive arrangör.

Trelleborg Tillsammans

Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar sommarlovsaktiviteter till kommunens grundskoleelever tillsammans med lokala ungdomsföreningar. Stort tack till alla som ställer upp med ledare och engagemang!

Med reservation för eventuella ändringar eller tryckfel.

Detaljerat sommarlovsprogram med dag, tid, plats och aktiviteter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?