Juni

 • Tre förslag för utveckling av Business center Trelleborg

  Palmhus och boulevard föreslås skapa en entré till Business center Trelleborg.

  Under våren 2018 har tre konsultteam arbetat fram förslag på hur östra verksamhetsområdet kan utvecklas till ett business center. Nu är utvärderingen klar – och förslagen kan visas upp för allmänheten.

 • Trelleborg på plats 26 av 290 i kommunrankning

  Lina Wedin Hansson, chef Hållbar utveckling

  Trelleborgs kommun hamnar på plats 26 av 290 när landets bästa miljökommuner utses, och på en femteplats av kommunerna i Skåne. Det är en stor förbättring jämfört med plats 43 i förra årets rankning.

 • Riddare på Trelleborgen

  Riddare.

  Medeltid och vikingatid möts i en lekfull föreställning. Den 25 juli gästas Trelleborgen av riddare till häst som gärna hade tagit över platsen för den gamla vikingaborgen.

 • En konstifik tur runt Trelleborg Museum

  Området runt Trelleborgs Museum och Axel Ebbes Konsthall är fullt av intressanta saker att utforska. Och nu finns det en konstkarta med kluriga frågor för hela familjen att hämta på museet, biblioteket eller på turistbyrån.

 • Akut vattenavstängning i Klagstorp

  VA-avdelningen stänger akut av vattnet idag den 27:e juni i Klagstorp för reparationsarbete av en vattenledning. Ett antal boende på Storgatan samt Timmervägen i Klagstorp påverkas.

 • Ingen lösning på parkeringsproblem vid Smygehuk

  Karta med kommunens parkeringar

  Nu ger Trelleborgs kommun upp försöken att få till stånd en konstruktiv lösning på parkeringsproblemen vid Smygehuk, Skandinaviens sydligaste udde. Kommunen har inte lyckats nå en överenskommelse vare sig med den privata fastighetsägaren eller Trafikverket. Sedan förra året är det förbjudet att campa på området norr om Köpmansmagasinet, men trots detta fortsätter husbilar och husvagnar att övernatta här.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa