Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Arbetsmarknadsförvaltningen får ny chef

Publicerad:

Zara Göransson Tosic blir ny chef för Arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborg. Det beslöt kommunstyrelsen vid sitt sammanträde på onsdagen. Zara Göransson Tosic har tidigare arbetat som bitr. avdelningschef på förvaltningen och kommer närmast från en tjänst i Region Skåne.

Zara Göransson Tosic
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Zara Göransson Tosic

Vi är glada och stolta över att ha rekryterat Zara Göransson Tosic till tjänsten som förvaltningschef på arbetsmarknad. Hon är väl insatt i den nationellt erkända Trelleborgsmodellen, säger kommundirektör Fredrik Geijer, och har stor erfarenhet av att jobba med arbetsmarknadsfrågor i ledande ställning.

Genom sitt sätt att leda involverar hon medarbetarna och driver utvecklingen inom området. Hon är välorganiserad, strukturerad och en engagerad ledare som tillsammans med sina medarbetare skapar ett mycket gott resultat.

En uppvisad analytisk förmåga tillsammans med en aktiv omvärldsorientering utvecklar såväl medarbetare som organisation, säger Fredrik Geijer och understryker r att Zara Göransson Tosic kommer att bidra till att stärka chefsorganisationen i Trelleborgs kommun.

Zara Göransson Tosic är uppvuxen och bosatt i Trelleborg. Hon ser fram emot sitt nya uppdrag; Jag kommer att leda en förvaltning full av modiga och kompetenta medarbetare som jobbar effektivt och innovativt med arbetsmarknadsfrågor. Vi kommer att fortsätta arbetet i samma riktning som idag och bidra till att så många trelleborgare som möjligt får arbete och kan leva självständigt samtidigt som vi ger arbetsgivare tillgång till bra arbetskraft.

Zara Göransson Tosic understryker att hon kommer att arbeta för ett fortsatt gott och nära samarbete med näringslivet. Vi ska också bygga samverkan med övriga aktörer i samhället med samma uppdrag, ett samarbete som leder till att vi använder våra gemensamma resurser på bästa sätt.

Zara Göransson Tosic tillträder den 6 mars.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?