Januari

 • Familjecentralen Bryggan öppnar upp dörrarna

  Nu öppnar Familjecentralen Bryggan upp sina dörrar i centrala Trelleborg. Familjer med barn upp till sex år kommer där kunna få en samlad hjälp från flera olika verksamheter; barnavårdscentral, mödravårdscentral, socialtjänsten och öppen förskola. Allt under ett och samma tak.

 • Omöjligt att ringa till Trelleborgs kommun just nu

  På grund av tekniska problem går det inte att ringa in till kommunen just nu. Felet ligger hos Telenor och kommer att åtgärdas under kvällen enligt de uppgifter vi har fått.

 • Framtiden i fullmäktige

  Flera av ärendena som ska avgöras vid kvällens sammanträde med kommunfullmäktige har bäring på den framtida utvecklingen i kommunen. Politikerna ska fatta beslut om exploatering av Skegrie, planprogram för den östliga ringvägen, Familjens hus i Anderslöv och exploatering på Västervång.

 • Singelmingel

  Singelmingel

  Upplev den spännande berättelsen om Trelleborgen i sällskap med andra historieintresserade singlar! Onsdagen den 14 mars.

 • Premiärkonsert för Tvåornas kör i Trelleborg

  Över 250 elever i årskurs två stod 25 januari på scenen i Söderslättshallen och sjöng medryckande sånger ackompanjerade av Kulturskolans lärarorkester. Tvåornas kör är en del i kommunens kulturgaranti för barn och unga.

 • Trelleborgs kommun får Yrkeshögskola

  Trelleborgs kommun får yrkeshögskoleutbildningar inom följande områden: Pedagogik och undervisning - Studiehandledare med IKT-kompetens för flerspråkiga elever och Hälso- och sjukvård- Specialistutbildad undersköterska inom välfärdsteknik.

 • Välbesökt lantbrukarträff i Parken

  Intresset var stort för Trelleborgs kommuns lantbrukarträff i Parken, över 100 lantbrukare närvarade.

  Under onsdagen höll Trelleborgs kommun sin årliga träff för lantbrukarna som finns i kommunen. Över 100 anmälda deltagare var på plats i Parken för att diskutera frågor som rör jordbruk och landsbygd.

 • Miljöparkering införs

  Miljöparkering införs på Frans Malmrosgatan och Skyttsgatan. Första helgfria onsdagen i månaden införs förbud mot att stanna eller parkera fordon under några timmar på delar av ovan nämnda gator. Den aktuella tiden som förbudet gäller anges på vägmärke på varje enskild gata.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , Nästa