Februari

 • Reykjavik tar hjälp av Trelleborg

  Reykjaviks kommun inspireras av Trelleborg när det gäller att digitalisera handläggningen av försörjningsstöd.

  Under onsdagen var Trelleborgs kommuns representant, Eleonore Schlyter, inbjuden till Reykjavik för att tala på en strategisk konferens om digitalisering och automatisering.

 • Avfallshämtning och återvinningscentraler

  Vi bedömer dag för dag hur farbarheten är på vägarna. Vi meddelar efterhand. Avfallshämtningen som skulle utförts onsdag 28 februari kommer att köras i helgen om det råder gynnsamt väder.

 • Öppet och stängt med anledning av snöovädret

  Det myckna snöandet ställer till det för en del verksamheter i Trelleborgs kommun under onsdagen. Situationen kan också snabbt förändra sig som en följd av väderläget.

 • Inställd avfallshämtning

  På grund av väderläget ställer vi in avfallshämtningen onsdag 28 februari. Vi återkommer med information om när vi kan återuppta hämtningen.

 • Stora störningar i trafiken

  Trafikverket

  Stora störningar i både väg- och järnvägstrafiken uppger Trafikverket och avråder privatpersoner från att ge sig ut med bil på vägarna i de drabbade områdena om det inte är nödvändigt.

 • Kuststad, Skyttsgården och hästar i kommunstyrelsen

  I morgon, onsdag 28 februari, träffas kommunstyrelsen för att fatta beslut i fyrtio olika ärenden. Dessa spänner från ny idrottshall till köpeavtal på Östervång och försäljning av Tullkammaren. Dessutom ska politikerna besluta om Kuststaden, framtida vattenförsörjning och Skyttsgårdens nya liv.

 • SMHI varnar för snö

  Det är kanske klokt att låta bilen stå ibland.

  SMHI har utfärdat en varning klass 1 för snöfall för Skåne. Över sydvästra Skåne kan det bli stråk med snöbyar som kan bli kraftiga och ge 5-10 cm snö, lokalt mer och det finns risk för drivbildning.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , Nästa